jarji píše:No písal som tomu pánovy a dohodli sme sa že mi to pošle na dobierku a ak nebudem spokojný tak mi vráti plnú sumu. Myslím že to skúsim.
Nechci tě odrazvat, ale: JEN ABY...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jarji píše:No písal som tomu pánovy a dohodli sme sa že mi to pošle na dobierku a ak nebudem spokojný tak mi vráti plnú sumu. Myslím že to skúsim.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:jarji píše:No písal som tomu pánovy a dohodli sme sa že mi to pošle na dobierku a ak nebudem spokojný tak mi vráti plnú sumu. Myslím že to skúsim.
Dokud to nebudeš mít někde na papíře podepsaný, tak bych se toho slibu trochu obával. Ono i ten papír by ti byl prd platnej, protože kdybys chtěl k soudu táhnout věc ohledně 6 tisíc, tak by tě vysmáli a musel by sis nejmíň rok počkat.

Tomas.Tajfun píše:d) nevidím důvod, proč tomu nevěřit
Tomas.Tajfun píše:a) pokud se na tom dohodli a může to doložit písemně (tedy výpisem z konverzace) i pak to může napadnout
b) právník nic nepodepisuje - to dělá notář a na tohle ho opravdu nepotřebuješ
c) když to nebude chtít vrátit, snad se nic neděje, může ji prodat, ztratí na tom, ale ne tolik
d) nevidím důvod, proč tomu nevěřit

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník