Kratký krk... taky uzoučký....
http://kytary.cz/ibanez-gsr-180/HN082557/
do začátku booohaťe stačí....
Nevymýšlel bych nějaké 5 strunky čí různé tvary..... Tahle seděla i mojí holce:) a hlavne vaha 3,4Kg
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
BUDAJ-31 píše:pozry sa po Jazz basoch,to su najtensie na ktore som kedy hral (Fender,Squier)
Mira7 píše:Ibanezka dorazila. Nechci přehánět, přeci jen je to basa za 200 eur, takže žádná špička, ale je tak malá, že jsem si původně myslel, že mi poslali nějaký dětský nástroj. Úžasně lehoučká, krátký krk, pěkně vyvážená, pohodlné hraní, super design, manželka je nadšená. Tak takhle nějak si představuji basu pro ženskou. Zvuk nehodnotím, nejsem basák a nemám pořádně s čím srovnávat, ale na domácí hraní to bude určitě v pohodě.
Nero píše:Hele, jakou to má menzuru? To působí skoro až klasickými "kytarovými" rozměry...
Mira7 píše:Nero píše:Hele, jakou to má menzuru? To působí skoro až klasickými "kytarovými" rozměry...
Hm, a co to je menzura? Tady píšou, že 28,6.
Mira7 píše:Tak tady nepíšou, že by to bylo pro děti, ale že je to pro menší lidi.
Mira7 píše:Tak tady nepíšou, že by to bylo pro děti, ale že je to pro menší lidi. Každopádně hraje se na to parádně a jestli ten zvuk není úplně super, stejně nepoznáme. Jo a už jsem teda zjistil pečlivým měřením, že menzura je vzdálenost nultého pražce od kobylky, hurá!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků