Jaké jsou výhody bezhlavové basy?
Tady jedna: http://kytary.cz/hohner-b2b-bk/HN098399/
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Tomas.Tajfun píše:Ten podlazovací kolík má Yamaha, na kterou hrál Glenn Hughes, než mu došlo, že jedině Fender
Durin píše:Tomas.Tajfun píše:Ten podlazovací kolík má Yamaha, na kterou hrál Glenn Hughes, než mu došlo, že jedině Fender
Budu hrát funky jako Glenn Hughes
Tomas.Tajfun píše:Durin píše:Tomas.Tajfun píše:Ten podlazovací kolík má Yamaha, na kterou hrál Glenn Hughes, než mu došlo, že jedině Fender
Budu hrát funky jako Glenn Hughes![]()
![]()
máš recht
díky
Durin píše:Durin píše:
Nemůžu si pomoct, ale když slyšim to jméno, tak mi okamžitě v hlavě naběhne ta melodie
Ale to je offtipic, pardon
K tématu: jestli opravdu sháníš basu, abys ji mohl dobře přepravovat a vozit ji všude možně, tak tohle je asi dobrá volba. Jak tu ale bylo zmíněno - pozor na struny. Jak je zničíš, budeš muset obtížněji shánět nové
davout1993 píše:Na koho je ta otázka?
Durin píše:
K tématu: jestli opravdu sháníš basu, abys ji mohl dobře přepravovat a vozit ji všude možně, tak tohle je asi dobrá volba. Jak tu ale bylo zmíněno - pozor na struny. Jak je zničíš, budeš muset obtížněji shánět nové
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník