![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Nesst píše:Ale musíš počítat s tím, že si na ni moc nezaslapuješ apod

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Ano, to jsem myslel. Že to zní divně je pravda. Myslel jsem že jsi měl na mysli to, co spousta jiných basáků - že se na tom "nedá slapovat", což jsem zvyklý překláat do čestiny jako "jsem líný si to seřídit" nebo "nevím že se basa seřizuje". A ty otazníky demonstrovaly můj údiv nad tím, že něco takového píše člověk, který tyhle věci zná, a o to jsem byl zmatenějšíNesst píše:Pokud se ti nelíbí význam věty - tak věz, že co jsem hrál na elektroakustiky, tak slap zněl jak z kanálu. Mimo to, že to je divné i pocitově.
To slovo se mi líbí, ale otazníků se nevzdám, přece mě nikdo nemůže nutit nebýt coolNesst píše:Pokud se ti nelíbí slovo "nezaslapuješ" - tak si na něho zvykni, používám ho rád.
Pokud se ti nezdá něco jiného - tak prosím o používání slov místo otazníků, značně to usnadňuje komunikaci, i když to není tak cool...

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Basspetr píše:Taky bych tě rád upozornil na nepříjemnost, se kterou jsem se setkal u svojí el.akust baskytary. Je to zpětná vazba. Při vyšších hlasitostech v horších podmínkách jsem musel slevit ze svých nároků na barvu zvuku a zbytečne hýbat ekvaliérem, abych tento jev odstranil. Musím brát také ohled na umístění aparátu a pod. Přitom samotný nástroj nepatří mezi nejhorší. Je z Furchovy dílny.
Basspetr píše:To mně nenapadlo. Ale jak to tak vnímám, je to i logické. Kvalitnější materiál, lepší přenos kmitočtů tam i zpět.

Tak to je přesně to, co bych od basy chtěl. Asi začnu víc cvičit na basu a jednoho dne možná...(zasněný pohled)Jazzman píše:takový telecaster o oktávu níž

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník