Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Epiphone Thunderbird

Precission, Jazz, Modern, ...

Příspěvekod Stanley » 7.04.2009 0:41

KIWI píše:Na našem posledním koncertě hrál na Thuderbirda basák z Imodium...zvuk sice pěknej, ale takovej jakej nemám rád, prostě valilo to basy, nekonkrétní...i když to bylo taky samozřejmě nastavením aparátu.
Jo, taky jsem jí držel v ruce... pěknej stroj. Korekce dělaj fakt moc...

Jinak k tomu padání na hlavu: když se nebojíš do kytary trošku šáhnout, tak by mělo pomoct navrtat vejš ten zadní čep na pás... nevim jak u Thunderbirda, ale u mýho Mockinbirda to ten problém eliminovalo...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Stanley

Příspěvekod garde » 7.04.2009 7:54

Stanley píše:Jinak k tomu padání na hlavu: když se nebojíš do kytary trošku šáhnout, tak by mělo pomoct navrtat vejš ten zadní čep na pás... nevim jak u Thunderbirda, ale u mýho Mockinbirda to ten problém eliminovalo...

.....ja som nevŕtal, radšej som si na jeden zo skrutiek ktorým, je prišróbovaný krk k telu dal strapbuton a v pohode basa ostáva v takom uhle v akom ju potrebujem......
garde

Příspěvekod hendy9 » 7.04.2009 17:05

16000 za 4 strunku a 20k za 5 strunku je docala mazec...nevim teda jak zvukově ale za vizuální rozdíl platit 10k ?
S průměrnou skladbou můžete dělat, co chcete, ale hit z ní nikdy nebude...k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech...
Čechy???...jsou začarovanej kruh. Lidi nechoděj na hudbu , protože(podle mě) je špatná. A muzikanti nemaj žádnou motivaci , protože na ně "nikdo" chodit nebude i když budou mít dobrou hudbu... nevim jestli je to mentalita čechů nebo trend, kterej přetrvává z komunismu....proto nejsem vlastenec a nemam rád komunisty...
Takže kdo chcete něco dokázat , musíte přes jinou zemi ...a na to nestačí jenom umět dobře hrát ...
hendy9

Příspěvekod garde » 8.04.2009 8:19

hendy9 píše:16000 za 4 strunku a 20k za 5 strunku je docala mazec...nevim teda jak zvukově ale za vizuální rozdíl platit 10k ?

.....neviem čím to porovnávaš.....ale táto nová rada PRO je oproti starším iná konštrukciou, elektronikou, aj finishom.....aj mne sa to zdá veľa, ale keď ju budem mať v rukách a bude to ten kus s veľkým T tak mi bude skoro je dno za akú cenu......
garde

Re: Epiphone Thunderbird

Příspěvekod Qimby » 5.08.2009 22:20

Já tu basu mám... takže kdybys ju chtěl koupit :D
Qimby

Re: Epiphone Thunderbird

Příspěvekod hendy9 » 6.08.2009 18:15

Klasiku starou korejskou nebo tu novou?
S průměrnou skladbou můžete dělat, co chcete, ale hit z ní nikdy nebude...k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech...
Čechy???...jsou začarovanej kruh. Lidi nechoděj na hudbu , protože(podle mě) je špatná. A muzikanti nemaj žádnou motivaci , protože na ně "nikdo" chodit nebude i když budou mít dobrou hudbu... nevim jestli je to mentalita čechů nebo trend, kterej přetrvává z komunismu....proto nejsem vlastenec a nemam rád komunisty...
Takže kdo chcete něco dokázat , musíte přes jinou zemi ...a na to nestačí jenom umět dobře hrát ...
hendy9

Předchozí

Zpět na Baskytary