od motejl939 » 12.02.2010 20:47
Zdravím,
tuhle Basu sám vlastním a jsem s ní vážně spokojenej. Jen každýmu, kdo si koupí podobnej nástroj z nižší cenový kategorie, doporučuji, po nějaký době ho dát na přebroušení pražců a všeobecnýmu seštelování ke zkušenýmu kytaráři. Tak jsem učinil i já. Mimochodem ta B-4E, co je v Music-city, mi prošla rukou jako prvnímu, jelikož jí tam i kvůli mě objednávali. Hrála skvěle, ale protože jí měli cenově dost nadsazenou, a to ještě měla pár vad na kráse, jsem si nechal přivést jinou přes známého ze zahraničí za 13.000. Nejvíc mi sedí s ocelovejma strunama, ale záleží na každém co hraje za styl atd. Co se týče elektroniky, je slušná v této cenové kategorii. To znamená, že si na ní nemůžu ztěžovat. Akorát musím mít ten 3-pásmovej ekvalizér naplno (basy naplno, středy naplno, výška na třičtvrtě), aby byl signál co nejsilnější. Jakmile to nechám na tý střední aretaci, tak je signál slabší a zvuk znatelně tišší, pak musím zas tavit zesík, ale nebude to tak hlasitý jako když to pustím naplno z basy. Šumí jen slabě, což se dá dost ovlivňovat nastavením výšek.
Tom - Basák - 21 let - Papež Precision Bass Tomáš Motejlek - Hot Basstard 1306 - Mesa/Boogie Powerhouse 1200