![]() |
![]() |
![]() |
|
|
cvrček69 píše: a co ten apec ? k tý 810 by to asi chtělo nějakou 15" ?
KIWI píše:cvrček69 píše: a co ten apec ? k tý 810 by to asi chtělo nějakou 15" ?
K 8x10 už nic dalsiho nepotrebujes..
BUDAJ-31 píše:Dalsia velka vyhoda je taka ktoru ocenis a aj ja ktoru ocenim je to ze aj ked mas stare struny tak hra perfektne (aj ked s novymi je to ovela vecsia parada).Mal som kedysi Musicmana ale proste MM basy su take ze ked su starsie struny tak ten zvuk nieje az tak moc dobry,so singlamy to je inak,ja som mal dokonca doteraz pol roka Ernie Bally struny a stale to hralo ako tak dobre
BUDAJ-31 píše:je to pravda,co som mal basy od Yamahu RBX 170 az po Musicman Stingray tak tam ked boly ohrate struny tak zvuk nebol moc dobry,a ani ten slap alebo trsatko.Ale na tej base co mam aj teraz Fendere tak fakt ze to hra celkom dobre (ci na Markbasu alebo aj na obycajnom malo prditku LINE6),aj ked pouzivam tratko,slap a mne to ani teraz taky zvuk nevadi (pritom na inych basach mi to vadilo).Neviem cim to je,bud je to singlovymi snimacny alebo kusom...ale tez hral som este na jednej bae Fenderj JB vyrocna seria kde mal tiez stare struny a povem ze ten zvuk sa dal este
BUDAJ-31 píše:to ze sa tebe nepaci Fender tak neznanema ze Fendery su na ho***.poznam kamarata ktory neznasa Sivcak Basy a to len preto ze si zahral na 2 kusy a hraly zle,inak prave Sivcak basy patria medzi najlepie handmade basgitary v SR a urcite by sa ani vo svete nemusely hambit za svoj zvuk.To ze tebe klasika nic nevravi tak nemusis rozkrikovat ake su to zle basy,aj ja som hral na Fendere ktora uz nebolo bohveco ale ked sa popozeras lepie a pokusas viacej kusov tak da sa urcite najst aj dobra basa,lenze ked mas ty v hlave iny zvuk tak tu nerozkrikuj hned co sa tebe nepaci.aj mne sa vela bas kedysi nepacilo,ked som toho viac poskusal hned som si zrobyl svoj nazor
BUDAJ-31 píše:nie to ja netvrdim.basa s novymi strunamy urcite hra lepsie,ale ked ma trebars basa A (Fender JB) stare struny , aj basa B (Musicman Stingray) ma stare struny , tak basa A bude hrat lepsie,pac niektory tvrdia (aj ja to tvrdim z mojich skusenosti) ze Musicmany Stingraye nehraju az tak moc dobre so starymi strunamy (vtedy moc neznie dobre ta basa)...Co som hral s basamy kde boly stare struny (bolo to od lacneho fokusu a squieroch az po Musicmany,Fendery,Rickenbacker,...) tak najlepsie natom ostaly basy o singlovimy snimacmy (hlavne Fender JB 1970 a Fender JB American Deluxe)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník