Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-li je tu někdo, kdo má japonského Fendera? Chci si pořídit precision bass a mám možnost sehnat japonce, tak by mě zajímaly vaše názory, zkušenosti na japonské Fendery, díky!!
Michal Kuděla
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Michal Kuděla píše:Díky za přízpěvky, ale jak vidím podle vašeho vybavení, tak nikdo tuhle basu nemáte, ocenil bych spíše reakci někoho, kdo ten nástroj vlastní.
Michal Kuděla
Renderik píše:Mexiko nestojí za řeč to je za ty peníze slabé.
nevylucuje sa ale moznost chytenia zleho kusu
Jazzman píše:Já bych všeobecné nadšení z Japonců nesdílel. Měl jsem Geddy Lee a Telecaster Custom, zkoušel desítky jiných a jediné, co nemůžu Japoncům upřít je perfektní zpracování. Pokud jde o basy, tak byl celkem problém s korpusy z lípy, což není ideální dřevo pro JB, PB byly celkem pěkné, ale takové sušší. Můj Japan Geddy Lee, byl takový hybrid Fender a Ibanez, měl ultratenký krk a takový studený a čistý tón, který dobře snášel efekty, ale neměl ty sladké JB středy a sustain také nebyl ohromující. Mexické Fendery mi, až na snímače, přijdou srovnatelné, jestli ne lepší, mají plný zvuk, pěkný chrocht na začátku, dělaly a dělají se z olše, dříve z topolu,jen je problém, že jich polovina nehraje a je zavlkovaná. Japan JB Marcus Miller ale taky každá druhá nehraje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník