od permooon » 11.03.2011 14:42
můj úryvek z baskytara.com

jedná se USA deluxe
JazzBass byl kupovanej V Holabrunu(kousek za hranicema) směr znojmo za 1500 euro ale po 14 dnech nastal problém s kobylkovým snímačem, prostě z bedny chrastilo jak z ruskýho rádia tak během půl roku 3x na reklamaci se stejnou závadou, pořád se jim to nedařilo spravit tak sem jim ho vrátil a prachy mě dali zpět.o Warwicka sem se začal zajímat po první reklamaci Fendera.přiznám se dřív mě ty basy odpuzovaly dokud sem si ho v brně nevzal do ruk a to mě prostě změkly kalhoty co ta basa dokázala a doteď na tu značku nedám dopustit.po Fenderu sem měl vybranýho streamera v brně.Hrál vybordelně big_smile a při koupi po netu byl za pouhých 31000,-.Bohužel jsem tuto cenovou akci nestihnul o jeden den než mi vyplatily peníze za fendera ten streamer se pak vyhoupl na 38500,- ale obratem dali na stránky během 15 minut co sem brouzdal po netu tu moji corvetu. za 39500,- neváhal sem nezávazne objednal po netu a okamžitě to jel odzkoušet do audioteku.no a mám ji doteď big_smile před pár dny mě na ni skončila záruka tak doufám že nebude zlobit smile
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., zakázková BACH 6str. Warwick 411 ND, Warwick Profet 3.3, Warwick BlueCab 60, Warwick black label 5str. set M,