![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Tomas.Tajfun píše:Věčná škoda. Nechtěl bych se dožít doby, kdy z Fenderu bude TensonNa co asi budem hrát potom ?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:Tomas.Tajfun píše:Věčná škoda. Nechtěl bych se dožít doby, kdy z Fenderu bude TensonNa co asi budem hrát potom ?
Na Sandbergy
grock píše:Vstanou noví vintageisti.
Úkolem všech managerů je generovat zisk,těžko jim to vyčítat, tak to prostě je. Fender je prostě už velká firma a snaží se oslovit široké vrstvy uživatelů.Kvalitou i cenou. Není ale pravda,že výborné kusy už dnes nedělá, já si pořídil tele ´52 CS z r. 2008 a je super. A stejnou má i Tonda a také nadšen,není to jen náhoda ..
Durin píše:Tomas.Tajfun píše:Věčná škoda. Nechtěl bych se dožít doby, kdy z Fenderu bude TensonNa co asi budem hrát potom ?
Na Sandbergy
Jack31 píše:Durin píše:Tomas.Tajfun píše:Věčná škoda. Nechtěl bych se dožít doby, kdy z Fenderu bude TensonNa co asi budem hrát potom ?
Na Sandbergy
Musicmany nic?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Tomas.Tajfun píše:Takže teď už se nebudou levné Fendery jmenovat Squier, ale i FenderMít Fender doma za babku, sen každého.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník