KIWI píše:Nebo se daji koupit uz ohrany struny?
u mě jich je na výběr taky dost, mám tady třeba i DR Black Beauties a pak spoustu starých Warvick strun a ještě víc novějších Fender strun. Stačí si vybrat, zašlu i poštou
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
KIWI píše:Nebo se daji koupit uz ohrany struny?
Tomas.Tajfun píše:DěkujuVěděl jsem, že rozdíl je v "tloušťce", jen jsem to nedokázal odlišit zvukově. To přijde, až budu starší a zkušenější.
Když jsem kupoval svůj, byl na krámě dost dlouho a hodně lidí ho zkoušelo, takže struny nebyly úplně nové, spíš už dost hrané, ale možná to byly nějaké speciální. Když Vintage, tak pořádně
whisoure píše:40ky mám už roky a nikdy ještě neruply, ani když mi občas doma jebne a hraju...no agresivně. Občas teda nahodim 45ky.
Tomas.Tajfun píše:DěkujuVěděl jsem, že rozdíl je v "tloušťce", jen jsem to nedokázal odlišit zvukově. To přijde, až budu starší a zkušenější.
Když jsem kupoval svůj, byl na krámě dost dlouho a hodně lidí ho zkoušelo, takže struny nebyly úplně nové, spíš už dost hrané, ale možná to byly nějaké speciální. Když Vintage, tak pořádně
cvrček69 píše:Tomas.Tajfun píše:DěkujuVěděl jsem, že rozdíl je v "tloušťce", jen jsem to nedokázal odlišit zvukově. To přijde, až budu starší a zkušenější.
Jj, máš ho myslím z MC ? Tam byl dobrý 2 roky, díky tomu šel ale na pěknou cenu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník