![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Mirus píše:Harley Benton ne , je to podobný dřevo na zatopení jako Staggy ..
tadeasp píše:, zmátlo mě hodnocení na thomannovi..
Mirus píše:tadeasp píše:, zmátlo mě hodnocení na thomannovi..
Hodnocení nehodnocení , oni to chtěj prodat , tady na kytarách je vychválenej jak Stagg , tak i Dimavery , což je fakt smutnýJasný , na začátku hraje vše , ale měsíc sem , měsíc tam , a zjistíš , že je to na prd a chceš něco lepšího .. pak je to škoda peněz ..
radarESP píše:Mirus píše:tadeasp píše:, zmátlo mě hodnocení na thomannovi..
Hodnocení nehodnocení , oni to chtěj prodat , tady na kytarách je vychválenej jak Stagg , tak i Dimavery , což je fakt smutnýJasný , na začátku hraje vše , ale měsíc sem , měsíc tam , a zjistíš , že je to na prd a chceš něco lepšího .. pak je to škoda peněz ..
přesně tak když basu do začátků tak aspoň squier i ten fokus není špatný ale když víš že se tomu budeš věnovat. Nějaký stagg a jiné radši nebudu jmenovat tak dobrý jako dekorace místo květináče
Mirus píše:Ajéje , to je špatný pokud se v tom nevyznáš , protože oba typy jsou rozdílný .. Jazz je víc univerzální , ale podle mě hůř zapadá do kapely , preclík je zase jednoduší , a zvuk víc naprděnej a zapadá do kapely .. Samozřejmě to jsou subjektivní a naprosto jednoduchý popisy. Pokud chceš vědět víc , prolez fórum , byly tady o tom napsány stohy
Mirus píše: .. Samozřejmě to jsou subjektivní ..
Mirus píše:Harley Benton ne , je to podobný dřevo na zatopení jako Staggy ..
aivn86 píše:Hele já teď nevím o jaké cenové relaci se bavím. Jestli se ten HB prodává za 3-4 tis. Tak to prostě v této cenové relaci je skoro jedno co koupíš. Většina se bude vyrábět ve velice podobných čínských fabrikách. Z velice podobného dřeva. Zásadní rozdíly bych v tom nehledat. Když pořídíš dobrej kus tak poslouží, neurazí, ale rozhodně neudělá nějaký obrovský dojem.
Pokud řešíš jestli JB nebo PB. TAk JB má dva snímače tzn. větší variabilita zvuku. Je prostě univerzálnější. Což já na začátek velice preferuju. Myslím, že JB je pro začátečníky skoro ideální volba. To že se neprosadí v kapele je velice odvážná a zcestná myšlenka.
Mirus nevím jakého JB jsi poslouchal, ale jestli jsi měl v kapele něco z těchto low end JB tak možná ten pocit mít můžeš, ale jinak je to prostě blbost. Kvalitní basa ať je jakákoliv se vždy prosadí. Není to jenom o nástroji, ale taky o rukách.
Druhá otázka je v jaké muzice použiješ jako basu. Tzn. jakými snímači je osazená. Tam bych potom rozdíly hledal. Ale i tak je JB viděl jak ve folku, jazzu a dechovce tak i v metalu. Takže tvrzení, že se neprosadí v kapele je podle mě úplně mimo mísu.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Nero píše:Mirus píše:Harley Benton ne , je to podobný dřevo na zatopení jako Staggy ..
Hrál si na to?
Mirus píše:Nero píše:Mirus píše:Harley Benton ne , je to podobný dřevo na zatopení jako Staggy ..
Hrál si na to?
Hrál jsem nedávno na jeden starej a asi nejnižší model , a neuspokojilo .. pravda je , že nevím jak jsou na tom nový nástroje teď ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník