Ahoky, jakou Precizní Fenderovou basu má náš basák Steve Harris? Že je tam ta lesklá deska? Dá se to normálně sehnat? Hraju s nim už tolik let, ale jakou má basu jsem ještě nezjistil.
Dave -Ibanéz, kortka elektroakustika, FAB Metal, RP80 a kabel a combo a trsátko.
-92% teenů poslouchá hiphop. Jesi patříš mezi 8%, co poslouchaj hudbu, dej to do podpisu.
pro přesnost pickguard (ve volném překladu něco jako strážce trsátka )
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass *komb >>> Line6 LowDown Studio 110 *cable >>> Adam Hall *case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B) *stand >>> Warwick RS20800 B *strings >>> Hartke HSB440 *effects pedal >>> Zoom B2 -------------------------------------- Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Bomba je když s nerezovym pickguardem házej na koncertě prasátka na diváky. Měl to basák od předkapely Satrianiho (tušim Steve Fister's band) a bylo to boží, šel z toho vyloženě proud světla. Stu Hamm to pak zkusil taky, ale jemu to tak nešlo
mě tak napadlo...nebude to mít neblahý vliv na zvuk?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass *komb >>> Line6 LowDown Studio 110 *cable >>> Adam Hall *case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B) *stand >>> Warwick RS20800 B *strings >>> Hartke HSB440 *effects pedal >>> Zoom B2 -------------------------------------- Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Třeba bude blahý Těžko říct, ale když je snímač nad, ne pod tim železem tak ne. Nerez, stejně jako hliník je magneticky netečný = ovlivní elektromagnetické pole snímače asi tak, jako makeup ovlivňuje hudbu skupiny Kiss (pouze vizuálně)
MusicMan Sabre Orange Terror Bass 500 Dement Punk!