![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:Jak tak na tu basu koukám, tak ono by možná ani nevadilo, že je levoruká. To by se snadno dalo vzít a hrát na to doprava
Nesst píše:Durin píše:Jak tak na tu basu koukám, tak ono by možná ani nevadilo, že je levoruká. To by se snadno dalo vzít a hrát na to doprava
Ehm a se strunama bys to udělal jak?
Durin píše:Ano, otočíš nut a struny přehodíš. Voilá, máš normální praváckou kytaru. Když to tělo je podélně osově souměrný, tak to je fuk, ne?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Paul McCartney prý měl pravorukou a měl ji otočenou. V tom bych takový problém neviděl.
Durin píše:Ano, otočíš nut a struny přehodíš. Voilá, máš normální praváckou kytaru. Když to tělo je podélně osově souměrný, tak to je fuk, ne?
stoupaa píše:.... pristi tyden jedu s prateli na koncert do stutgartu tak snad tam nejaky hudebniny, kde bych si na ni mohl zahrat najdu. Kdyby nekdo o necem vedel, nebo i cestou budu vdecnej. Jinak vsem dekuju za prispěvky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník