Chci si koupit IBANEZ BTB 555 - 5-ti strunná, aktivní elektronika. Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Co vy na ní?
http://eshop.kytary.cz/ibanez-btb-555-5 ... 55:0:0:1:0
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
jacoob87 píše:Chci si koupit IBANEZ BTB 555 - 5-ti strunná, aktivní elektronika. Máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Co vy na ní?
CR_ZDECHLINA píše:nemá zkušenost s tímhle nástrojem ještě někdo??? jako názor jednoho ač třeba pravdivej je pro mě málodík

Gerald píše:Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.
Gerald píše:Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.

Cliff píše:Gerald píše:Warwick do 40000 prakticky nehraje...v té ceně bych šel do Yamah nebo Cortu...(ty dělaj i levný nástroje kvalitní).
Ale je to jen názor.
no lol to myslíš vážně ?
Mirus píše:To jo , byl jsem u kamoša ze školy , taky hraje na basu a má Ibaneza myslím nějakýho té řady GSR 305 ... vypadá pěkně , zpracování suprový .. ale ten zvuk nic moc. Dotáhl jsem k němu svůj Washburn T14 a zvuk jsem měl basovější a takovej kovovější než on ... ten Ibanez mě přišel suchej ... ale to je můj názor a třeba zrovna ten Ibanez co měl se v továrně nepovedl ..
aivn86 píše:Mirus píše:To jo , byl jsem u kamoša ze školy , taky hraje na basu a má Ibaneza myslím nějakýho té řady GSR 305 ... vypadá pěkně , zpracování suprový .. ale ten zvuk nic moc. Dotáhl jsem k němu svůj Washburn T14 a zvuk jsem měl basovější a takovej kovovější než on ... ten Ibanez mě přišel suchej ... ale to je můj názor a třeba zrovna ten Ibanez co měl se v továrně nepovedl ..
Přesně to co popisuješ může taky dost ovlivnit kvalita zvolených strun a jejich stáří, takže ono to mohlo být i tím docela ovlivněný.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník