![]() |
![]() |
![]() |
|
|

FOE píše:hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim
garde píše:FOE píše:hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim
...neviem čo vám vadí na tom, že basa alebo gitara je ťažká....veď poctivé drevo má svoju váhu, radšej vydržím váhu poriadnej basgitary ako než by som sa mal tešiť z lahkej preglejky...
....lahká basa je ako lahká žena....
Nesst píše:garde píše:FOE píše:hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim
...neviem čo vám vadí na tom, že basa alebo gitara je ťažká....veď poctivé drevo má svoju váhu, radšej vydržím váhu poriadnej basgitary ako než by som sa mal tešiť z lahkej preglejky...
....lahká basa je ako lahká žena....
Hmm asi nemáš problém se zádama, jako někteří
Nesst píše:Co je to MB? Multibass?
Nechci se tě dotknout, ale evidentně nehraješ nějak extra dlouho, tak bych šetřil s těmahle nikdy. Já jsem na začátku říkal, že se mi absolutně nelíbí JB, tak jsem si koupil kopii Musicmana (kterou už dlouho nemám) a teď bych si zase nikdy nekoupil MM, ale naopak přemýšlím o jazzbassu. Takže asi tak...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník