Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Ibanez GSR200 BK

Precission, Jazz, Modern, ...

Příspěvekod FOE » 9.04.2009 15:30

hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim
FOE

Příspěvekod DJmanasek » 9.04.2009 16:10

Mi třeba Ibanezy ani Corty nesedí, a Musicmany už vůbec ne, nejradši mám warwicky a mayonesky, jinak Fender JB :)
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
DJmanasek
Rádce

Věk: 22

Příspěvekod Baloun » 10.04.2009 12:06

Já prodávám za devítku fendra jazzbass,nechce se ti raději připlatit?
Spector Europe LX 4
Fenix JB 5-string+RM eq
Fender JB
Hartke
Baloun

Příspěvekod lahy » 10.04.2009 13:05

Ja bych taky sel do nejakyho Corta. Ted mam novyho (konečně) :) Cort C4H za 6klacků a jsem s ním spokojenej nadevše. 8)
lahy

Příspěvekod garde » 15.04.2009 11:20

FOE píše:hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim

...neviem čo vám vadí na tom, že basa alebo gitara je ťažká....veď poctivé drevo má svoju váhu, radšej vydržím váhu poriadnej basgitary ako než by som sa mal tešiť z lahkej preglejky...

....lahká basa je ako lahká žena....
garde

Příspěvekod Nesst » 15.04.2009 16:11

garde píše:
FOE píše:hele nevim jak ostatní,me osobne vyhovuje,voproti cortu kerýho sem se zbavil má tahle vo 100%lepší zpracování hardweru, perfektne sedne do ruky(jak komu samozřejmě) a je lehoučká.....asi je nejlepší si to vozkoušet si myslim

...neviem čo vám vadí na tom, že basa alebo gitara je ťažká....veď poctivé drevo má svoju váhu, radšej vydržím váhu poriadnej basgitary ako než by som sa mal tešiť z lahkej preglejky...

Hmm asi nemáš problém se zádama, jako někteří :wink:
Nesst
Moderátor

Příspěvekod lahy » 18.04.2009 12:28

Nesst píše:
garde píše:

Hmm asi nemáš problém se zádama, jako někteří :wink:

No to ja mam basu z mahagonovyho tela a reknu vam ze to uz je neco.... jen kdyz hraju ve stoje pouhych 5min tak me boli rameno jak fena :lol: budu si muset koupit nejakej super sirokej pas jinak nevim jak to budu zvladat :roll:
lahy

Příspěvekod FOE » 20.04.2009 17:08

4:Garde každýmu sedne neco jinýho....můžu ti říct že táhnout se s težkou sviní 3x tejdne přes celý město neni nic moc :-)
FOE

Příspěvekod garde » 21.04.2009 8:37

.....ja skôr nadávam na aparát, že prečo musím mať najťažšie bedne z kapely.....ale na basu určite nie.....
garde

Re: Ibanez GSR200 BK

Příspěvekod Strnyy » 10.11.2010 11:37

Já když jsem zkusil tuhle Ibanu tak jsem věděl že žádnýho JB ani PB ani MB si už nekoupim, tahle basa mi sedí o 100% líp a dá se na ní nakroutit obrovská škála zvuků, takže podle mě je to jen o vkusu - není to žádnej sh*t takže když ti sedne jako mě tak proč ne...
Strnyy

Příspěvekod Nesst » 10.11.2010 14:01

Co je to MB? Multibass? :D
Nechci se tě dotknout, ale evidentně nehraješ nějak extra dlouho, tak bych šetřil s těmahle nikdy. Já jsem na začátku říkal, že se mi absolutně nelíbí JB, tak jsem si koupil kopii Musicmana (kterou už dlouho nemám) a teď bych si zase nikdy nekoupil MM, ale naopak přemýšlím o jazzbassu :-). Takže asi tak...
sám sobě si dominantou
www.bandzone.cz/fan/nesst
Nesst
Moderátor

Příspěvekod Strnyy » 10.11.2010 17:02

Nesst píše:Co je to MB? Multibass? :D
Nechci se tě dotknout, ale evidentně nehraješ nějak extra dlouho, tak bych šetřil s těmahle nikdy. Já jsem na začátku říkal, že se mi absolutně nelíbí JB, tak jsem si koupil kopii Musicmana (kterou už dlouho nemám) a teď bych si zase nikdy nekoupil MM, ale naopak přemýšlím o jazzbassu :-). Takže asi tak...

Já tím chtěl jen říct že nejprve jsem koukal taky po takovejch těch fendrovskejch klasikách, ale prostě mi tohle sedlo nesrovnatelně líp tudíž pokud mu tohle sedne líp tak není co řešit, .. extra dlouho sice nehraju ale na tohle není tak složitý přijít, těžko někomu cpát fendera když mu nesedne, jen proto že ho má každej druhej a sedí mu dobře, to samý platí naopak a samozdřejmě i s ostatními basami - každýmu ty pazoury narostli trošku jinak :wink:
Strnyy

Předchozí

Zpět na Baskytary