od noomak » 10.05.2007 6:50
No....mám ji asi přes půl roku a asi bych do jiné nešel, je za prvé krásná...ale to není důležité....takže je lehká, má úzký krk, na který se pohodlně a rychle hraje, pražce jsou dost tvrdé, takže i když používám ocelové struny 0,45, tak to na nich není vidět, snímače sou perfektní i s aktivkou, to je jasná věc, zvuk si uděláš podle potřeby, pač to má 3-band EQ, já s ní hraju v jedné kapele deathmetal a v druhé takový ten bigbítek(Alkehol, Kabát, Arakain....), zvuk je výborný jak prstama, tak trsátkem, slapovat se na ni dá dobře, ale chvilku mi trvalo si zvyknout na rozteče strun, ale už je to v klidu...no...co eště, Háčko hraje, jek má...basa dobře tlačí spodky a když vyjedeš výš, tak je to taky dobře slyšet, jediné, co bych jí vytkl je to, že na ni člověk musí být opatrný, stačí malý náraz o nějakou hranu a je to hned vidět, ale tak kdo by s takovou kráskou mlátil o futra že...možná se mi to jen zdá, ale když jsem ji koupil, tak nehrála tak dobře, musí se holt asi zajet, měl jsem předtím 4strunku ibanez sr500 a bylo to to samé...zajet!!! každopádně teď hraje jak prase!!!!
Ibanez sr505, Peavey TKO 115, Ibanez PD7 Warwick red label,