Zdravím,
mám možnost koupit tuto basu. Chtěl bych vědět jestli s ní má někdo nějakou zkušenost, v čem jsou její slabiny, výhody, nedostatky atd. Díky za odpovědi
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Igno píše:Díky za názory, chce za ni 2.500kč. Ale nevím jak na tom je. Prostě vzít či nevzít?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:Igno píše:Díky za názory, chce za ni 2.500kč. Ale nevím jak na tom je. Prostě vzít či nevzít?
Hlavně nebrat naslepo. Může to být nějaký sh*t kus zrovna. Já osobně bych to spíš nebral. Za 2.500 dneska seženeš nějakýho bazarovýho Squiera, nebo Corta, což bude zvukově asi lepší

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
woro90-1 píše: Samozřejmě záleží na tom, na co by byla; nemá tak pestrou paletu zvuků jako JB.
Igno píše:Bude ta Diamantka dobrá na rock?
Igno píše:Ještě se zeptám, možná blbá otázka ale vstup kabelu k této base by měl normální 6mm jack se dát připojit? Nerad bych zjistil že mi průměrově nesedí.
No právě naopak Jack nebyl u Jolany nic standartního zezačátku, byly tam nějaký "pětikolíky" nebo co, ale Diamantka je nová tam určitě Jacky jsou.Durin píše:Igno píše:Ještě se zeptám, možná blbá otázka ale vstup kabelu k této base by měl normální 6mm jack se dát připojit? Nerad bych zjistil že mi průměrově nesedí.
Ano. To by to musel majitel nechat předělat a nevidím jediný racionální důvod, proč by to měl dělatA ani nevím, jestli by vůbec něco takového šlo
whisoure píše:No právě naopak Jack nebyl u Jolany nic standartního zezačátku, byly tam nějaký "pětikolíky" nebo co, ale Diamantka je nová tam určitě Jacky jsou.Durin píše:Igno píše:Ještě se zeptám, možná blbá otázka ale vstup kabelu k této base by měl normální 6mm jack se dát připojit? Nerad bych zjistil že mi průměrově nesedí.
Ano. To by to musel majitel nechat předělat a nevidím jediný racionální důvod, proč by to měl dělatA ani nevím, jestli by vůbec něco takového šlo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník