Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jakou baskytaru byste mi doporučili, chci ji na styl hard rock až heavy metal. Cena by se měla pohybovat tak do 10 000Kč, mám radši tenčí krk a struny nízko nad pražci.
Děkuji předem za odpověď.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

Cliff píše:No řešilo se to tu několikrát ale budiž pokud chceš užší krk tak jdi do Ibanez.
10 tisíc chceš investovat jen do baskytary nebo chceš za těch 10tisíc koupit i kombo ?

Cliff píše:http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-corvette-basic/21128/?SE4555:0:0:1:0
tuhle tu jsem měl možnost slyšet ikdyž je o 4k přez rozpočet tak hraje dobře.
Nesst píše:Cliff píše:http://kytary.cz/rockbass-by-warwick-corvette-basic/21128/?SE4555:0:0:1:0
tuhle tu jsem měl možnost slyšet ikdyž je o 4k přez rozpočet tak hraje dobře.
Nidky!!! Rockbassy nikdy.. Je to fakt hrozný za tu cenu...

DJmanasek píše:Já taky těm rockbassům třeba nevěřím

Nidky!!! Rockbassy nikdy.. Je to fakt hrozný za tu cenu...
Paul Ramon píše:Nidky!!! Rockbassy nikdy.. Je to fakt hrozný za tu cenu...
Mohl bys to prosím vysvětlit? Hrál jsi na Rockbasse někdy s kapelou?(záměrně se ptám s kapelou, protože jedině tak se pozná potenciál nástroje). Jednoho Rockbasse vlastním a zvuk je na kvalitu nástroje velmi dobrý...a to mi potvrdila většina lidí, se kterými jsem hrál a nebo ho slyšela...
Nesst píše:Paul Ramon píše:Nidky!!! Rockbassy nikdy.. Je to fakt hrozný za tu cenu...
Mohl bys to prosím vysvětlit? Hrál jsi na Rockbasse někdy s kapelou?(záměrně se ptám s kapelou, protože jedině tak se pozná potenciál nástroje). Jednoho Rockbasse vlastním a zvuk je na kvalitu nástroje velmi dobrý...a to mi potvrdila většina lidí, se kterými jsem hrál a nebo ho slyšela...
S kapelou ne. Ale upřímně si myslím, že potenciál nástroje poznáš i z jiných věcí. Npříklad jak ten nástroj hraje na sucho, jestl ise ti pohodlně drží, zpracování, jak se chovají poťáky apod.
Mně osobně Rockbassy přijdou hluchý a nepohodlný. Zkoušel jsem v obchodě asi 4 a opravdu mi přijdou dost slabý...
Uživatelé procházející toto fórum: permooon a 1 návštěvník