![]() |
![]() |
![]() |
|
|
LAMA píše:Ladičkou stejně nenaladíš tak dobře jak posluchu. GU30 maj koukám všichni. Ale to už je OT.
afektband píše:LAMA píše:Ladičkou stejně nenaladíš tak dobře jak posluchu. GU30 maj koukám všichni. Ale to už je OT.
Nechtěl jsi to napsat opačně?
Jinak já jí nemám. Mám Seiko ST-747.
Skipper píše:heč to sem asi jedinej kdo ma Marshallku - kytara, basa, i podle zvuku a podladění až o 5 půl tónů![]()
Noooo tak ta mojaa to je naozaj kus ako podladenie az o 3 oktavy a k to mu je este chromaticka,no robil ju moj pradedo,je pozlatena a ide do nej iba baterky z auta abi vizerala vacsia,tak toto je moja ladicka dufam ze som skromy a inak sa vobec nechvalim ako v predchadzajucich odpovediachLAMA píše:Adamz Asah:já tu GU30 taky nijak nechválím je hrozné šit.
Afekt: To podladění stejně málokdo používá. Jenom su zvědavé jak dlouho tady budem machrovat se svýma ladičkama![]()
OT jako prase
LAMA píše:Skipper píše:heč to sem asi jedinej kdo ma Marshallku - kytara, basa, i podle zvuku a podladění až o 5 půl tónů![]()
heč to sem jeden z mála kdo ma GU30 - kytara, basa, i podle zvuku a podladění až o 7 půl tónů![]()
Ale zase OT
rehlo3 píše:Noooo tak ta mojaa to je naozaj kus ako podladenie az o 3 oktavy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník