![]() |
![]() |
![]() |
|
|

než něco napíšeš, tak si to ověř, ta basa stojí přes pět litrů, kombo je vlastně grátis, asi toho mají moc, nebo něco.... je to prostě akce... www.kytary.cz/axl-elektricka-baskytara- ... 38:0:0:1:0KIWI píše:Kombo je NA DOMA dobré, sám ho mám, ale jelikož kombo samotné mají tady na kytarách za 3650, tak aktivce za 2500 bych těžko věřil...za cenu tohohle "setu" možná tak samotnou basu (pro začátečníka) - nejlépe pasivku.
Nomak píše:než něco napíšeš, tak si to ověř, ta basa stojí přes pět litrů, kombo je vlastně grátis, asi toho mají moc, nebo něco.... je to prostě akce... www.kytary.cz/axl-elektricka-baskytara- ... 38:0:0:1:0KIWI píše:Kombo je NA DOMA dobré, sám ho mám, ale jelikož kombo samotné mají tady na kytarách za 3650, tak aktivce za 2500 bych těžko věřil...za cenu tohohle "setu" možná tak samotnou basu (pro začátečníka) - nejlépe pasivku.
mně je naprosto jasné, že je to sh*t, jen mě pobavily ty tvoje počtyKIWI píše:Nomak píše:než něco napíšeš, tak si to ověř, ta basa stojí přes pět litrů, kombo je vlastně grátis, asi toho mají moc, nebo něco.... je to prostě akce... www.kytary.cz/axl-elektricka-baskytara- ... 38:0:0:1:0KIWI píše:Kombo je NA DOMA dobré, sám ho mám, ale jelikož kombo samotné mají tady na kytarách za 3650, tak aktivce za 2500 bych těžko věřil...za cenu tohohle "setu" možná tak samotnou basu (pro začátečníka) - nejlépe pasivku.
Máš asi pravdu, ale nevím jestli máš zkušenosti s nějakou levnou pětistrunkou navíc aktivkou - to teda fakt moc nedoporučuju. Jedině vyzkoušet jestli to není světlá výjimka.
Nomak píše:mně je naprosto jasné, že je to sh*t, jen mě pobavily ty tvoje počty
Nomak píše:To kombo Ti bude stejně na nic, protože na basu nepotřebuješ cvičit přes apec

Cliff píše:Jak můžete hrát na sucho ? to ani nepoznáte jestli někde neděláte chybu.
rehlo3 píše:ja podla mna mu bude do zaciatku jedno ze nema 250W kombo a ze ma ta gitara 5 strun a este ze je aktivka ak vobec vie co to je.tak ci tak ta zlava konci 14.8.08 tak abi sa rozhybal
hmm zeby to hralo az tak o ...KIWI píše:rehlo3 píše:ja podla mna mu bude do zaciatku jedno ze nema 250W kombo a ze ma ta gitara 5 strun a este ze je aktivka ak vobec vie co to je.tak ci tak ta zlava konci 14.8.08 tak abi sa rozhybal
Jo jemu to možná bude jedno "protože neví co to je". Ale když to víme my, není snad lepší ho upozornit že to nebude stát za moc? Od toho tohle forum snad je...
...no my joCliff píše:Jak můžete hrát na sucho ? to ani nepoznáte jestli někde neděláte chybu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník