pojďme zjistit, od které značky má nejvíce lidí baskytaru.
Jakou máte baskytaru? Máte ji rádi/neradi? A proč?
Aivn86-trochu jsem upřesnil název tématu
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.

accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Tomas.Tajfun píše:.....navíc Fender tvrdí, že hraje jako několik fesítek let vyhraná baskytara a to je přece dobře ne? ......
rene píše:Tomas.Tajfun píše:.....navíc Fender tvrdí, že hraje jako několik fesítek let vyhraná baskytara a to je přece dobře ne? ......
No ještě aby tvrdil že hraje na prdAle jinak s Road Worn mam zkušenost z Music city a hrálo se mi na ní moc pohodlně, ten zvuk se dobře dokáže prosadit proti jiným nástrojům, dobře tam vyniknou středy.
Paparatzzi píše:Tak já hraju na to co mám v podpise. Je celičká z filipínského mahagonu a děsně těžká. Jsem naprosto spokojený
Dave3R píše:cyhbí mě tam Gibson, pro ty co maj thunderbirdProtože ta basa je naprosto parádní, ale jinak mám rád i Fendery...
Dave3R píše:Tak, když je tam aji squier kterej patří pod FenderPodle mě by se na Gibson zapomínat nemělo...hrála na to spousta známejch basáků, a teď taky...neber to špatně, to ne...ale prostě Thunderbird je podle mě něco jako legenda...
Dave3R píše:ok, já to chápu, jenom sem si prostě nemohl odpustit rýpnutí...Ale ani epi nejsou žádný shity, podle mě ta moje hraje líp než Fender co sem měl předtím
Moon píše:Hraju výhradně na nástroje vlastní výroby, ustálil jsem se na provedení Maple neck/olše, nejpoužívanější je u mě Jazzbass osazený Lindy Fralin. Ty snímače jsou fakt z jiné dimenze,s lepším zvukem jsem se nesetkal
Durin píše:Dave3R píše:cyhbí mě tam Gibson, pro ty co maj thunderbirdProtože ta basa je naprosto parádní, ale jinak mám rád i Fendery...
Tak ten jsem tam vážně nedával, protože od Gibsona je jen jedna basa
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků