cenda píše:já bych do ní nešel... měl jsem v ruce 4 kousky a ani jeden nehrál... ale je to hezká stylovka...
Mno já nevím, ale kamoš ji má (basák z Aivn`s Naked Trio) a hraje mu hodně dobře
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
cenda píše:já bych do ní nešel... měl jsem v ruce 4 kousky a ani jeden nehrál... ale je to hezká stylovka...
Nesst píše:cenda píše:já bych do ní nešel... měl jsem v ruce 4 kousky a ani jeden nehrál... ale je to hezká stylovka...
Mno já nevím, ale kamoš ji má (basák z Aivn`s Naked Trio) a hraje mu hodně dobře
Tomas.Tajfun píše:Vykašli se na metal a hraj blues a rock
Hegrik píše:Tomas.Tajfun píše:Vykašli se na metal a hraj blues a rock
no a eště napiš že má hrát jazz a dopadne to tady jako v tom topicu o podladění do CEAGD
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Durin píše:Hegrik píše:Tomas.Tajfun píše:Vykašli se na metal a hraj blues a rock
no a eště napiš že má hrát jazz a dopadne to tady jako v tom topicu o podladění do CEAGD
Tam to dopadlo
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Mobius píše:Jestli tě štve povrchovka u SR 505 tak jdi do SR 705, ta má normálně tvrdej lak není to jako u SR 505, takovej ten měkkej povrch.
heczis píše:Mobius píše:Jestli tě štve povrchovka u SR 505 tak jdi do SR 705, ta má normálně tvrdej lak není to jako u SR 505, takovej ten měkkej povrch.
Mám za to, že "tvrdej lak" (tlustá vrstva polyněčeho) zvuku na kráse spíš ubírá (oproti třeba šelaku nebo vosku).
seba330 píše:mám v plánu koupit 5ti strunnou baskytaru, byl jsem v Kytarach.cz a odzkoušel Cort A5:
http://kytary.cz/cort-a5-opn/HN109675/
a chtěl jsem odzkoušet Ibanez SR705:
http://kytary.cz/ibanez-sr-705-tk/HN101736/
tu tam ale neměli, tak jsem zkusil nižší řadu SR505 a chci se zeptat, je mezi SR705 a SR505 nějaký markantní rozdíl? Díky za rady, připomínky, atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků