Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Nová Baskytara do 3500,-

Precission, Jazz, Modern, ...

Nová Baskytara do 3500,-

Příspěvekod prod » 1.12.2009 21:29

Zdravim, přečetl jsem si rozcestník takže mě nemůsíte hanit za zbytečný přízpěvek, mám trochu specifičtější nároky. Potřebuju basu do začátku s cenou do 3500,- v opravdu nejhorším případě do 4000,- kdyby nic jiného nebylo. Zvuk by mi seděl do Death, Black nebo dark metalu, vím že za tuhle cenu toho moc nekoupím, ale bohužel více dát nemůžu. Jsem ochoten koupit i z bazaru pokud bude nějaká dobrá nabídka ale v modelech se nevyznám , jde mi hlavně o kvalitní zvuk, neměl by splývat s ostatními nástroji. Barvu bych chtěl pokud možno černou nebo aspoň černobílou, pokud by se ovšem naskytl hodně kvalitní nástroj za dobré peníze tak na barvu kašlu. Předem moc děkuju za rady :-). Kombo si koupím zvlášť, zatím mi stačí nějaké chechlátko na doma. Prod
Tenson, kopie Jazz bass
Marshall Mb15
prod

Re: Nová Baskytara do 3500,-

Příspěvekod prod » 1.12.2009 21:46

http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... 00&region=

Tahle se mi treba celkem zamlouva akorat bych potreboval rict jaky ma zvuk. A jestli je vhodna pro zacatecnika.
Tenson, kopie Jazz bass
Marshall Mb15
prod

Příspěvekod Mirus » 1.12.2009 21:52

Pro začátečníka je vhodná i násada od koštěte , jak pravil Budaj. Tím samozřejmě se myslí , že i tato .. na začátek hodně dobrá. No a jak hraje ? Těžko říct , ono to není jenom o base , ale taky o aparátu. Nicméně být tebou , tak bych do ní šel , má humbucker + jazz snímač , který můžeš časem vyměnit za lepší = vylepšit si zvuk o dost.

A za 3500kč se dá fakt jenom bazar, a tady tu Ibanez si trefil dobře
A jak jsi psal že hraješ death metal apod. , ta Ibanez by tam měla sedět , a ikdyž teďka máš jenom chrchlátko na doma , časem si samozřejmě kup něco pořádnýho a zvuk si určitě vyladíš , tak jak budeš potřebovat .. :wink:
Washburn WV40 Vindicator >> AMT R1 Mesa Rec Preamp >> SWR Workingmans´s 2x12 cab
Mirus

Věk: 22

Příspěvekod aivn86 » 2.12.2009 11:26

Jak již bylo napsáno. Pokud chceš kvalitní zvuk tak musíš mít kvalitní všechno. Strunama to začne a aparátem to musí skončit. Ale na začátek by ti ta Ibaneza mohla v pohodě stačit. Osazením snímačů je to celkem univerzální a ten HB se ti bude hodit.
Fender JB my Hand made, Fokus Jazz bass+RM, kombo Ibanez SW65,...
Navštivte: www.h-quartet.wz.cz a folkuhudecu.wz.cz
RIP Petrpeter
aivn86
Moderátor

Zpět na Baskytary