od knedlousek » 17.02.2010 20:20
pokud tě to eště nepustilo a chystáš se na to tak se pokusím nějak ti poradit......ujisti od kytaráře co to splodil co nejvíc informací.Pak musí holt něco investovat v první řadě kobylka,mechaniky,jack,poťáky
čili:kobyla-E 58 GD Bass mostík 5 string , vintage , pitch 19mm 18.32 € / 552Sk (třeba)
mechaniky - D 27 BK L bass ladacia mechanika typ schaller /kus 6.61 € / 199Sk (třeba)
jack:H 4 GD Inserting stereo JACK 5.41 € / 163Sk (mono sem nemohl najít)
Poťáky:H 45 Potenciometer B500K (16x20mm) VOLUME 1.13 € / 34Sk (co já vím esi tam dáš tón. clonu)
Nulťák-honem nemužu najít ale projeď sollera a bude tam
No našel sem to na sollerguitars.com v sekci shop-:standart guitar materiál, no a pak to musíš podle nějakýho schématu zapojit a najít si do toho nějaký snímače někdo u řek že díry sou divný to by neměl bejt problém nechat vysoustružit......jinak je to hezý tělo zajímám mě jak to dopadne
AXL-Badwtaer+peavey rage 258, Jolana STAR IV, Jolana dimant bass,hafo obalů,trsátek a jinejch udělátek.Pak se též zabývám aktivně elektrotechnikou jako takovou čili o dílky,rerpáky a přístroje TESLA u mě něbývá nouze.......rád všem poradím