Ahoj, rád by jsem si koupil elektrickou baskytaru, nejlépe sadu, ale jelikož jsem začátečník, tak nemám s koupi ani s hraním na el. baskytaru moc velké zkušenosti a kámoš mi poradil, že si kupovat sadu nemá moc velkou cenu. Prý by neměl být až tak velký problém se naučit na baskytaru hrát, né že by to neměl být pro mně problém, ale hraji na klavír a keboard a tak trochu na bicí

Byl by jsem rád, kdyby jste mi poradili jakou značku si mám koupit a jaké příslušenství mi doporučujete a ještě co by el. baskytara měla umět aby skvěle hrála a jaké funkce by v baskytaře neměly chybět (nechci se tady nějak ztrapnit, ale o baskytaře moc toho nevím)

Chtěl jsem se také zeptat jaké kombo a příslušenství k el. baskytaře doporučujete, to kdyby jsem si kupoval zvlášť baskytaru a kombo. S baskytarou by jsem hrál rock až metal, když budu mít el. baskytaru tak budu v jedné kapele kde hraje bratránek a brácha, až se na to naučím a proto chci aby ta baskytara dobře zněla. Jako každý bych nechtě nic moc drahého, ale aby to taky nějak dobře hrálo

Předem děkuji