aivn86//upraven název. přečit si prosím pravidla chování na fóru...
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
ssony5 píše:díky....už jsem o mnohem moudřejší...akorád by mě ještě zajímalo jestli si mužu struny na kobylce snížit blíž k pražcům libovolně nebo jestli by to mělo bejt nějak specificky daný
cenda píše:ssony5 píše:díky........ takže to má i vliv na zvuk jo?
no jestli to snížíš moc tak ti budou drnčet o pražce a bude to mít vliv na zvuk... musíš si s tim vyhrát jestli nechceš aby to drnčelo...
KIWI píše:cenda píše:ssony5 píše:díky........ takže to má i vliv na zvuk jo?
no jestli to snížíš moc tak ti budou drnčet o pražce a bude to mít vliv na zvuk... musíš si s tim vyhrát jestli nechceš aby to drnčelo...
Mohou drnčet, když hraješ na sucho, ale drnčení by nemělo být tk velké, abyb bylo snímáno snímači a tudíž přenášeno do aparátu a bylo slyšet...
cenda píše:stim si dovolim nesouhlasit... pokud snížíš jenom dohmat tak že drnčí tak musíš snížit i snímače... mě to teda pokaždý přenášela... jeden čas sem to i chtěl...
KIWI píše:cenda píše:stim si dovolim nesouhlasit... pokud snížíš jenom dohmat tak že drnčí tak musíš snížit i snímače... mě to teda pokaždý přenášela... jeden čas sem to i chtěl...
Máš vlastně pravdu, jak známo někteří basáci mají často takový ten cvakavý zvuk. Obávám se, ale aby to nepůsobilo příliš rušivě...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků