Ktera basa je vetsi notovej rozsah nebo ktera je lepsi na techniky?a na kterou hudbu se nejlepe hodi?(ano jsem amater)
diki moc za vseechny rady
zdar basakum
![]() |
![]() |
![]() |
|
|

rehlo3 píše:no spis na rock,mozna neco pomalejsiho,neco rychlejsiho ....
nekde jsem zas cetl ze precission bi nestihala na metalu nebo neco takovyho
rehlo3 píše:no spis na rock,mozna neco pomalejsiho,neco rychlejsiho ....
KIWI píše:rehlo3 píše:no spis na rock,mozna neco pomalejsiho,neco rychlejsiho ....
Tak jako možná ty extrémní styly asi...do metalu asi spíše HB než PB snímač...ale do rocku, punku, popu. hardrocku tam všude se PB uplatní..
Bobr píše:Jazz rozhodně nehraju a používám Fender Jazz Bass. Myslím, že je to dostatečně univerzální basa. Jde jen o to co ti víc sedí zvukově i do ruky.
Ale jinak je to stejně jen o rukou co dokážou nebo nedokážou zahrát. Je to všechno asi takhle.

Cliff píše:Bobr píše:Jazz rozhodně nehraju a používám Fender Jazz Bass. Myslím, že je to dostatečně univerzální basa. Jde jen o to co ti víc sedí zvukově i do ruky.
Ale jinak je to stejně jen o rukou co dokážou nebo nedokážou zahrát. Je to všechno asi takhle.
s porovnánim např s modernama nebo heavy by v metalu "nedržela krok "
zub182 píše:A jak na ně jde SLAP? Dík
Nesst píše:Slapuje se na to normálně. Akorát to má pochopitelně trochu jinej zvuk. Každýmu se líbí něco jinýho.
Add Metal: To je blbost, že by nedržela krok. Jde akorát o odlišnou barvu tónu. Mimochodem kvalitní PB bude vždycky lepší, než průměrný modern

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník