![]() |
![]() |
![]() |
|
|
bukvice píše:Co bys chtěla hrát za muziku?
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Jazzman píše:Vintage Modified je zrovna blbá série z Agathisu, raději Classic Vibe s korpusem z lípy ( pro rock slušně použitelné ) nebo nějaký typ z olše ( univerzální ).
Basy od Epi hrají všechny stejně dutě a zapatlaně, pro techničtějšího muzikanta nepoužitelné. Max. na drcení zkresleného zvuku trsátkem.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
woro90-1 píše:Vyber si vlastním uchem a rukama, jinak to nejde. Ještě popřemýšlej o PB, ten vepřový zvuk má také něco do sebe.

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
accc píše: mi v country hrajeme všechno G jak je tam jinej akord než G, C, D tak už je to Jazz.
Jazzman píše:Oprava, Precision je z agathisu. Už mi došlo, co to je za nástroj, je z takového lehkého javoru a hraje celkem ostře a slušně. Zvláštní je, že volíš mezi úplnými protipóly. Hodně konkrétní a jasný zvuk ( taky trochu prázdný, suchý ) proti jeho opaku.
lindasvk píše:a včera som na nej počula slapovať jedného známeho, takmer mi padla sánka, znela úžasne
Jazzman píše:Moje žákyně hrály na Squier JB i Fender PB, ale JB má tenčí krk, vhodnější pro menší ruku. Obecně jsou Fendery u holek oblíbené, protože mají často menší váhu než třeba Spectory, Warwicky apod.
Jazzman píše:Slap leda na PB se dvěma snímači. Jinak bída.
heczis píše:Jazzman píše:Jakože v rámci všech PB, nebo že ani ostatní basy (byť třeba se dvěma snímači) nezní při slapu dobře?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník