Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Alesis dm5 Modul

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Alesis dm5 Modul

Příspěvekod Belis » 7.12.2010 16:18

Dobrý den. Mám takový malý problém ... Při hře mi někdy nasledující modul vyhodí "chybu" ta zní stejně jako název modulu alesis dm5 nevím jestli to mám brát jako chybu, ale každopádně to přeruší zvuk hry ... můžete mi nějak poradit ?? .. co mám udělat ? nebo popřípadě čím to je ? Děkuji
Belis

Re: Alesis dm5 Modul

Příspěvekod Belis » 8.12.2010 21:02

Nemůže to bý i sluchátky ?? .. že by nestíhaly snímat vuk nebo něco takového ?? .. sem v koncích
Belis

Příspěvekod Sam Jr. » 9.12.2010 12:17

a nemáš problém s napájením? že by se modul restartoval přerušením šťávy? není ta hláška stejná jako když se modul spouští?
Sam Jr.

Věk: 33

Příspěvekod Monikad » 9.12.2010 12:55

Sam Jr. píše:a nemáš problém s napájením? že by se modul restartoval přerušením šťávy? není ta hláška stejná jako když se modul spouští?

Přesně tohle mě tajky napdlo, když to tady čtu.... něco jako "nežádoucí restart"..... :roll:
jenže v praxi tenhle modul osahaný nemám, tak se raději do diskuze nepletu 8)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Příspěvekod Belis » 9.12.2010 15:31

hlaska je stejna jako pri spousteni ale netusim kde by mohlo dojit k preruseni stavy ... napada vas neco ??
Belis

Příspěvekod Monikad » 9.12.2010 18:36

A nějaký manuál k tomu máš?? přece by to tam mělo být popsaný, případně kontaktuj nějaký servis....

Za několik málo vteřin jsem našla třeba tuhle stránku, kde si stáhneš zadara dokumentaci http://diplodocs.cz/uzivatelska-priruck ... SIS/DM5-_E :wink: :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvekod Belis » 9.12.2010 22:10

Tak manuál mám .. ale v angličtině .. a jak vidím tam ty jsou taky ... já bych toho využil ale má znalost angličtiny je na bodě mrazu :D
Belis

Příspěvekod Monikad » 10.12.2010 7:40

Belis píše:Tak manuál mám .. ale v angličtině .. a jak vidím tam ty jsou taky ... já bych toho využil ale má znalost angličtiny je na bodě mrazu :D

A všiml sis třeba na horní liště netového prohlížeče tlačítka "přeložit"?? Co myslíš, že to udělá, když otevřeš na skle text v angličtině a klikneš na "přeložit"??? :roll: :lol:
Monikad
Rádce

Příspěvekod Sam Jr. » 10.12.2010 11:48

může to bejt jen špatnej kontakt v konektoru zdroje (adaptéru) nebo v samici modulu nebo polámanej kabel - zkusit s tím během chodu zahýbat a pootočit jestli to nemá nějaký hluchý místa, jestli máš modul na rampě, tak to schytává otřesy z padů a může se to přerušovat. možná by stačilo napájecí kabel přichytit někde k rampě a tím mu "odlehčit" .... je to zralý na záruční výměnu nebo servis.
Sam Jr.

Věk: 33

Zpět na Bicí nástroje