mapexdrummer píše:Powersonic je blána nahovno... Dal bych tam Powerstroke 3... Taky bych doporučil jiné činely, za mě jasně Masterwork Troy (na DC sada 14"+16"+20" za 6k) hraje to o dost líp jako B8 od Sabianu...
Já bych doporučil Mapex Meridian Birch (sice bez 8"tomu, ale jsou z březového dřeva, za 19k, včetně HW a stoličky), ty Masterworky, a blány Remo Emperor Clear (cca 1 tisíc + PWS3 cca 1 tisíc) jsem na nějaký 27 tisících...
Vždyť píšu, že těch variant je bezpočet, stejně jako je bezpočet variant hráčského vkusu.
Dovol ale několik oponentských postřehů ke tvé variantě
Mezi náma, PowerStroke 3 na kopák preferuji taky raději než novou PowerSonic. naopak zase březové dřevo je v mém žebříčku blíbenosti až hodně vzadu. jasně vede javor, ale i ten jasan mě (a nejen mě) docela překvapil a za tu cenu hraje dobře.
Co se týče těch plechů, tak masterwork jsem si obouchala jen letmo, no nezaujalo. zatímco u B8 Sabianů mě třeba 14" vysloveně nadchla.
V blánch budu nekompromisně trvat na PinStripe i když nevím, co za styl muziky náš nový kolega hodlá preferovat. Pin Stripky totiž krom hutného soundu mají jednu úžasnou vlastnost: Dokáží zkultivovat levnější nebo méně dobře znějící buben. A co si budeme říkat, v téhle cenové kategorii nemluvíme o žádných extra vyvedených kusech nástroje! Emperorky a ještě k tomu čiré, budou na levnějším nástroji pekelný oříšek naladit aby to znělo alespoň nějak.... natož slušně.
To co píšeš s tou mechanikou..... k sadě je obvykle dávaná ta nejlevnější mechanika, kterou bych určitě nedoporučila nikomu ani v začátcích. Minimálně pedál a hajtkový stojan..... ale vlastně všechny.
Já proto nabízím set mechaniky o třídu lepší než to nejekonomičtější a naestabilní "železo".....
To vše pochopitelně podřízeno nejen zvuku ale i cenovému stropu 30táců.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, drumrack, dvojšlapka a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:))) A nádherný "mazlíček", 10" efekťáček plecháček od MAPEXu - jek pomilování:))
Limitovaná edice snare MAPEX z řady Black Panther v provedení Zebrawood