od Monikad » 24.08.2011 11:05
tom1993 píše:Zdravim ,
Chtěl bych se Vás zeptat co by jste mi doporučil za sestavu tak okolo těch 10tisíc.
Vím že to zrovna není moc na to dát tak málo do bubnů ale chtěl bych už hrát a naučit se na to protože jsem bubny nikdy neměl a jsem úplnej začátečník.
Chtěl bych nějakou sestavu kterou bych mohl počase třeba rozprodávat a vyměnovat pomale za jinačí aby to už znělo líp.
Teda pokud by to mělo cenu kupovat uplně nový a pak rozprodávat po kusech ? aby to nebylo až moc nevýhodný?
Třeba něco takovýho:
http://www.audiotek.cz/product-43528-pe ... -jet-black Moc tomu nerozumím zatím ,ale že bych pak třeba časem něco povyměnoval.. Jen prostě abych měl bubny teď a naučil se aspoň nějakej ten základ..

Koukám že ta sada je bez činelů. Kolik by tak k tomu mohli stát ty činely ?
Příteli drahý, 10 tisíc za novou soupravu je docela málo. když budeš postupovat touto logikou, tak nějaký základní "krabicový set" činelů koupíš tak kolem 5-7 tisíc. V tomhl problém není. Dál to ale už problematické bude: první průser je že tohle de fakto není nástroj a i když budeš chtít slušně naladit (napadá mě že mluvíme o převozních blánách, neb přeblanění do něčeho lepšího je v tomto rozloření sestavy tak do 2 tisíc) tak nezískáš žádný solidně znějící nástroj a to tě možná bude deprimovat a demotivovat se u toho dřít.
Dál... píšeš, že bys to časem povyměňoval nebo rozprodal atak, aby to nebylo nevýhodný. Tohle ale je nevýhodný ve chvíli, kdy to koupíš!! Už jen proto že takováhle sada low end kategorie má cenu tak maximálně polovc. Prodáš to jen nějakýmu neznalci a nebo po kusech po stokorunách nějaké partičce sportovních fanoušků!!!
Do tohohle fakt necho´d, pokud nesi rozhazovačný milionář!! než tuhle předraženou srágoru, raději pošetři víc, nebo s touhle sumou hledej po bazarech. takové Sonor 507 či Basix Custom... z druhé ruky.... to už by bylo lepší řešení'!!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "