Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Blány na amatky

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Re: Blány na amatky

Příspěvekod voci » 2.12.2010 18:00

Luxus. Díky. Asi to hned objednám.
voci

Příspěvekod Monikad » 3.12.2010 7:23

Sam Jr. píše:... jinak pro info, co se všechno z bicích nástrojů v Kraslicích vyrábělo a jak všemožně se to tunilo podle hesla dodělej si doma :lol:
http://bici.amati.sweb.cz/

To jsem netušila, že ten náš kolega nevěděl najít blány po jedné!! :shock: :shock:

Jinak potvrzuji to, že AMATI bicí podporovaly v hráčích kutilské dovednosti a konstruktérskou i designérskou kreativitu :wink:
Dobrá stránka těch fotek!! Docela mile mě překvapily dvě fotky mých dvou souprav, které jsem otloukala ve svých začátcích!! 8) :lol: :lol: Pro ty co by chtěli vědět je to stránka 2, prostřední sloupec a 8má fotka odvrchu (černá sada s černým logem na kopáku - tu jsem měla ještě v roce 1992, a pak ta vpravo od ní... černobílá fotka dvoukopákové sady bez rezo blan - tohle je konec 80tých let a mé první koketování s metalem :)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Příspěvekod Sam Jr. » 3.12.2010 11:09

moje jsou tam taky :) sloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.
Sam Jr.

Věk: 33

Příspěvekod Monikad » 3.12.2010 15:44

Sam Jr. píše:moje jsou tam taky :) sloupnutá folie a nalakovaný na přírodno, přední průhledná blána na kopáku s logem Pearl.

A proč to maskovat za cizí logo??? Tohle jsem nikdy nechápala.....
Mimochodem, na stránce 1 toho webu dole, je fotka plechového korpusu snare Amati a zjevně tam žádná ta prohlubeň pro struník není! tedy to určitě tady kolega z fóra nemá na tom svém sériově vyrobené! :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Monikad
Rádce

Příspěvekod voci » 3.12.2010 17:50

Asi jsem narazil na model, o kterým tu byla řeč. Dokonce bych řekl, že ten samý kousek je u mě ve sklepě. Poznal jsem to podle červené kličky, která drží hajtku. Pobychuju, že by existovaly dvě bílé amatky se stejně nalakovanou kličkou.
Obrázek
voci

Příspěvekod Monikad » 4.12.2010 17:42

Ta červená klička je nějaký domácí tuning... to se nevyrábělo. veškeré mechanické věci dělala Amati v chromu.... a protože nebyl moc kvalitně provedený a loupal se, tak se prostě barvilo doma:))

Jinak ta souprava vypadá jako netovárně doma sestavená. jedná se o poslední modely firmy ("nejnovější" z konce 80tých let) ovšem ty tomy dle své hloubky se zdají být z té "populární" soupravy na rampě, alespoň tedy dle hloubky korpusů!!
Stojan na snare i hajtku a nejspíše i činelový stojan, ty jsou ovšem staršího typu a ten hajtkový je navíc ještě doma vytuněný!! :wink:
Monikad
Rádce

Příspěvekod pehve » 5.12.2010 0:22

mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví :)
pehve
Rádce

Příspěvekod Monikad » 5.12.2010 4:27

pehve píše:mě tyhle atypický hluboký tomy z posledního ček modelu ale maximálně baví :)

Jo, mě taky:)) měly supr zvuk... pro dunivé hutné tomy jsem měla odjakživa slabost.
nejlepší na té sadě ale byla ta rampa. nebyla sice nijak stabilní, ale zato byla hodně nepraktická :D :D
Monikad
Rádce

Předchozí

Zpět na Bicí nástroje