Zdarec,
potřebuju osadit starší řadu Amatek novejma blánama. Má to nestandartní velikosti bubnů, takže neleze koupit sadu. Co byste doporučovali za osazení, abych za každej kus nedal pětikilo ?? Budu rád za každou radu i nabídku.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
voci píše:Zdarec,
potřebuju osadit starší řadu Amatek novejma blánama. Má to nestandartní velikosti bubnů, takže neleze koupit sadu. Co byste doporučovali za osazení, abych za každej kus nedal pětikilo ?? Budu rád za každou radu i nabídku.
voci píše:Zdarec,
voci píše:Výborně, díky za příspěvky. Do dílny se dostanu nejdřív ve středu, pak sem postnu přesný rozměry všech blan, asi v centimetrech. Vím, že amatky jsou prostě atypy a dosadit na ně adekvátní blány bude marast. Díky, za všechny konkrétní typy blan, který máte na amatkách odzkoušeny. Určitě se rozhodnu pro některý z navrženejch kousků, proto bych uvítal i nějaký odkazy. Jenom připomínám, že k bubnům nemám spodní ráfky, takže se budou osazovat jen vršky.
Moleek píše:Těmi rozměry bych si nebyl jistý úplně. Když použijeme názvosloví sféry bubeníků, tak sh*t 1 mám v rozměrech 20,12,16 - velikost druhého přechodu nevím, na půdě mám ještě další dvanáctku a tu nepoužívám. sh*t 2, co má kolega, pak měli kopák 22, přechody monstrózních 13 a 14 a kotek 18. ....
voci píše:...... pak sem postnu přesný rozměry všech blan, asi v centimetrech. Vím, že amatky jsou prostě atypy a dosadit na ně adekvátní blány bude marast. ......k bubnům nemám spodní ráfky, takže se budou osazovat jen vršky...
voci píše:Tak podle toho co čtu mám Sh*t II. Monstózní přechody to má a kotel je taky velkej. Na všech korpusech jsou vyvrtaný díry na spodní mušle, ale po mušlích ani vidu ani slechu. Nejsem si teď 100% jistej, ale mušlé snad mám zaoblený.
Prozatím díky za všechny příspěvky komentáře. Průměry změřím zejtra. Jen pro ujasnění, mám měřit průměry blan, od ráfku k ráfku, nebo průměry korpusů ??
voci píše:...... Jen pro ujasnění, mám měřit průměry blan, od ráfku k ráfku, nebo průměry korpusů ??
Monikad píše: Kdyby si četl pozorněji, ž jsem ti přesně tohle psala
voci píše:
kopák: 56 cm, 22,04´
kotel:40,4 cm, 15,90´
tom1:35,5 cm, 13,97´
tom2:33 cm, 12,99´
snare: 35,5 cm, 13,97
(Snare berte s rezervou, měl jsem na něm blánu a neměl sem čas jí sundat, takže tam je určitá vůle)
Monikad píše: Co se týče tomů, tak se raději podívej ještě jednou, neboť obvykle se vyráběly soupravy 12-13-16" případně modernější trend obecně 12-14-16"
voci píše:Monikad píše: ..... sestava je originální, jelikož potažení na všech korpusech je stejné a všechny jsou stejně hnusně vybledlý od slunce.
Monikad píše:každopádně nezoufej, rozměry víš, dej tam blány a hraj!
Sam Jr. píše: čínské Remo Encore nebo třeba blány Power Beat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků