od Monikad » 14.05.2011 4:09
pehve píše:Monikad píše:.......Já upevňuji zvonec na držák poblíž ride, tedy pěkně na pravou ruku mezi ride a druhou hajtku. je to přirozené....ještě tam mám i tamburínu!!

jj, každý to máme jinak, u mně je práce nohy na pedálu h.h. pořád stejná .. a dynamika zvonce - tu dávám silou úderu.
Tady
http://monikad.rajce.idnes.cz/RED_GUITA ... CF1963.jpg je to trochu vidět při pozornějším koukání, jak to mám sama. Zvonec (i ta tamburínka) vedle riu pěkně vpravo po mé ruce. na tu hajtkovou tyčku bych to fakt dala hodně těžko, neb by to bylo nejen nepřirozeně ěžké pro pružiny co tlačí tu tyčku směrem vzhůru pro otevřenou polohu hajtky, taky by to ale hodně vadilo tomu ovládání odpínáku vrchního činelu hajtky při hře na double pedál.... no a vlastně mě napadlo až te´d, že ta tyčka hh stojanu je přeci hodně tenká, oprot díře ve zvonci - to fakt jde tak moc zatáhnout????
Ale to jen přemýšlím nahlas

Jinak samozřejmě jak už tady v diskuzích často píšeme: na bubnech není žádné dogma, kde a co má být.... vš záleží jen a jen na "pohodlí" a herní pohodě toho kterého hráče, takže každý to máme opravdu jinak

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "