Zdravim... ma nekdo zkusenost s touhle sestavou? http://www.k-audio.eu/ddrum-dios-ash-22-24100n
kazda rada dobra... dik
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
werto píše:Prave, tahle znacka je vic znama v USA nez v Evrope.....
Monikad píše:werto píše:Prave, tahle znacka je vic znama v USA nez v Evrope.....
To si nemyslím. tady patří DDRUM mezi hodně profléklé a známé značky bubnů!
werto píše:....... ja jen ze sem fakt na ne moc nenarazil... povetsinou tama, mapex, sonor, pearl... asi chodim malo na konzerty.....
pehve píše:jj , zapomněl Gretsch
zzbar píše:Tak dej vědět, člověče.. Taky mě to zajímá. Na první pohled sympatická sestava. A stějně jako např. u Tamy Superstar netradiční rozměry korpusů TT.
A stejně jako u Moniky... osobní zkušenost nemám.
Monikad píše:werto píše:....... ja jen ze sem fakt na ne moc nenarazil... povetsinou tama, mapex, sonor, pearl... asi chodim malo na konzerty.....
Pokud vnímáš opravdu JENOM tyhle značky, tak to si fakt dlouho nikde nebyl...
werto píše:zzbar píše:Tak dej vědět, člověče.. Taky mě to zajímá. Na první pohled sympatická sestava. A stějně jako např. u Tamy Superstar netradiční rozměry korpusů TT.
A stejně jako u Moniky... osobní zkušenost nemám.
tak sem byl dneska na ty Ddrum dios ash... no musim rict ze je beru... a hned... chce to jeste preblanit ale i s tim co na nich je ty bici zneji fakt hezky.. teply ton, hezkej dozvuk bez pazvuku, bass 22x20 .. hutnej zvuk. Hodne citlivy na ladeni. Hrany pekne opracovany. Na mne amatera mozna az trochu moc luxus, ale nedoprejte si. Premejslel sem jeste nad Gretsch ... ale tam rozhodla cena... soupravy stredni tridy sou bez snare a cena kolem 30 000 za soupravu je uz na me bohuzel moc kdyz pripocitam jeste cenu za snare. Ale spokojenost a necekal sem tak dobrej zvuk.
werto píše:Tak to dik... kdo si hraje nezlobi
ošťa píše:werto píše:Tak to dik... kdo si hraje nezlobi
Můžeš postnout nějaké fotky prosím?
werto píše:Tak to dik... kdo si hraje nezlobi
werto píše:chce to akorat vymenit predni blanu .. aby to melo diru
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník