ošťa píše:Monikad: Ono je to možná člověk od člověka. Viděl jsem, že to mají i "větší" bubeníci. Paličky z kopáku rozhodně nespadnou.
Spíš to bude o tom kdo jak nad tím uvažuje. Já mám držák třeba jen na hajtce a ze zkušenosti vím, že paličky mi padají vždycky když v tom držáku nemám žádnou náhradní

To bych docela ráda vděla i u nějakých "středně velkých" bubeníků!! Ono to položené na kopáku fakt spadne, nebo přinejmenším to není praktické.
Jinak je také mám takový ten klipsový držák náhradních paliček na hajtce.. dobrých 10 roků to považuji za standard!! tam vždy nějaké 2-3 paičky jsou, takže není takřka možné, abych neměla po ruce jinou. statně zase tak často miz rky nespadne, ale o moc častěji prostě musím paličku zahodit a vzít novou z důvodu prasknutí nebo štípnutí hlavičky!!
ten závěsný futrál (pouzdro) o kterém se tu celou dobu mluví nepřesně jako o držáku, tak to mám vždy na kotli se spoustou nových paliček, ale deviza toho celého pro mě je ta, že tam mám i tympánovky a špejle, tedy můžu často paličky zaměnit za a hrát špejlemi nebo tympánovkami tak, jak si aranž skladby žádá.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "