Koupil jsem je normálně u nás

snad nebudu dělat reklamu, kdyžtak ať to někdo smaže... na kytary.cz je maji za 15 000, po chvíli hledání na internetu se dají najít právě za 12 700... pokud pošlete kytarám odkaz na levnější zboží, oni se pokusí pro vás srazit cenu a jelikož mám kytary kousek, tak jsem to udělal. Bicí jsem si odvezl, složil, zprovoznil, všechno bez problému, ale... měl bych pár dotazů.
Zvuky v modulu nejsou nejhorší, ale na hraní to asi opravdu není

takže bych se rád zeptal, jak si můžu zahrát svoje vlastní zvuky, které mám vytvořené a uložené v PC.
Uvnitř do modulu je asi nedostanu že? Takže přes počítač... připojil jsem bicí USB kabelem do počítače, pustil Reason (program na tvorbu "muziky") a v tomto programu vytvořil bicí automat, do kterého jsem načetl svoje zvuky. Přenastavil jsem "notování" bicích tak, abych všechny pady v reasonu hráli tak jak mají, to bylo bez problému, ale zvuk měl obrovskou časovou prodlevu, odezva byla snad půl vteřiny.
Pohrál jsem si s nastavením, podařilo se mi odezvu snížit tak na 0,1 vteřiny, pokud člověk hraje v pomalejším tempu, nic hrozného se neděje, ale jakmile začnu hrát v tempu kolem 160-170 BPM , je to hrozně znát a mate to.
Rád bych se tedy zeptal, zda neni nějaký jednodušší způsob, jak si hrát na tyto bicí jiné zvuky, než ty přednastavené, než přes počítač... abych ho nemusel pořád všude tahat s sebou

a pokud to prostě jinak než přes počítač nejde, poradil by mi někdo jak minimalizovat prodlevu mezi úderem na pad a doby přehrání? Popřípaně doporučit nějaký lepší software než Properelhead's Reason?
Děkuji mockrát všem, opravdu oceňuji vaši ochutu.