Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

jak jste na tom, když déle netrénujete?

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Re: jak jste na tom, když déle netrénujete?

Příspěvekod Johnnnnnnnnnny » 22.04.2011 22:48

Mě teda mozoly nemizej. Už je mám tak rok :mrgreen: . Nějak jsem si na ně už zvykl
Spadl řetěz?
--------------
Mapex Pro-M (22", T - 10", 12", 14"), Mapex black panther Sledge hammer, činely meil MB10 (14", 16", 18", 20") + splash UFIP
Johnnnnnnnnnny

Příspěvekod Monikad » 23.04.2011 5:08

Johnnnnnnnnnny píše:Mě teda mozoly nemizej. Už je mám tak rok :mrgreen: . Nějak jsem si na ně už zvykl

Já myslela tím příspěvkem, že zmiznou PO DELŠÍM ČASE.... ne po roce. Já už mozoly z bubnování pár let nemám!! první roky ale jich bylo, že jsem nemohla málem sevřít ruku v pěst. :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Příspěvekod Sam Jr. » 26.04.2011 13:36

po každé delší pauze (týdny, měsíce) mě změkla kůže na místech, kde je v kontaktu s paličkou a po návratu za bicí (intenzivní zkouška, koncert) šla kůže dolů :( takže hrubší kůže (na palci a ukazováku) určitě nejsou na škodu, stejně tak to mají kytaristi na konečcích prstů levé ruky :wink:
Sam Jr.

Věk: 33

Příspěvekod Joe86 » 27.04.2011 10:33

Sam Jr. píše:po každé delší pauze (týdny, měsíce) mě změkla kůže na místech, kde je v kontaktu s paličkou a po návratu za bicí (intenzivní zkouška, koncert) šla kůže dolů :( takže hrubší kůže (na palci a ukazováku) určitě nejsou na škodu, stejně tak to mají kytaristi na konečcích prstů levé ruky :wink:

tohle přesně jsem měl na mysli...jednu dobu, ještě v předchozí kapele, jsem do toho strašně mlátil...a začaly se mi dělat puchýře...hrál jsem hodně silově a jen jednou-dvakrát týdně...řešil jsem to rukavicema.. v současné kapele jsem tak silově nehrál ale v poslední době jsem začal cvičit častěji a opět trochu přidal na razanci a během týdne jsem měl na ukazováčcích a palci několik puchýřů... trochu jsem se toho polekal... nutno ale dodat, že teď, byť po pár dnech, je to už lepší...snažím se teď cvičit denně (i třeba kratší časové úseky) na razanci jsem zas tak neubral, ale nové puchýře se mi už nedělají..
Joe86

Předchozí

Zpět na Bicí nástroje