Bimbozz píše:jasny supr!! o pinstripech jsem prave přemejšlel už před tim, ale tak radši sem se zeptal na nazor nekoho kdo tomu vic rozumi nebo ma alespon nějaký zkušenosti:-) a na ten kopak zkusim dat REMO Power Stroke 3. A v tom případě říkáš moc netlumit jo? Ted tam mam molitany a takovou deku tak treba jen tu deku nebo jak?
Tak dělávalo se to tak, a dělá se to dál, když někdo nemá zrovna dobrý vztah k ladění, nebo když někdo ušetří na slušné bláně a kvlaitnímu bubnu.
PEARL Export má pokud něco, tak určitě kopák a 16" kotel hodně dobrý!! takže tu PowerStroke 3 s nalepovacím terčíkem, dobře poladit i přední rezo blánu, ideálně koupit v obchodě nalepovací šablonku a vyříznout dle ní 5" otvor a hrací pak stačí jen lehce přitlumit.
Já mám javorový kopák 22x18", blány tak jak je popsáno a kvůli té díře v rezo lehce hrací přitlumuju tlumícím sáčkem od REMO (taky se to dá celkem běžně a ne draho koupit).
Posu´d sám na kázkách třeba
www.bandzone.cz/redguitarsrockstarlades První tři ukázky jsou ze studia a čtvrtá je živák z rokáče.....

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "