![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Kajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer) ......
Monikad píše:Kajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer) ......
Sorry, přez MAPEX jsi Ty o moc zkušenější. já jen čerpala z netu.... každopádně jsem se upsala a chtěla napsat "patří mezi nejnižší třídy značky"...... omluva za nepřesnost.
No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Za ty peníze opravdu dobrá koupěAle jestli zvukař říká, že lepší zvuk kopáku neslyšel, tak to asi nebude zrovna nějaký extra zkušený zvukař, co
stinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Za ty peníze opravdu dobrá koupěAle jestli zvukař říká, že lepší zvuk kopáku neslyšel, tak to asi nebude zrovna nějaký extra zkušený zvukař, co
No já jsem rád že ho znám. Nejen kvuli tomu, že je to muj první koncert a než si osahám co a jak, tak je to i dobrý kamarád.Moleek píše:stinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Myslím, že to je dobrá vlastnost těch příjemnějších ze zvukařů, že když se je něco zvukově mile překvapí, tak to muzikantům klidně i trochu přechválí. Pomáhá to dobré domluvě a všeobecné pohodě
Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty
stinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Kajda píše:stinm píše:No, podle mě mi chtěl udělat jen radost. Zvučil Ozyho na Říp festu, tak něco nazvučeno jistě máKajda píše:Jenom drobný doplněk - VX není nejnižší třída Mapexu ... bylo to dříve Q, V, VX (dnes Horizon Lacquer)![]()
Tak to jo![]()
To je nevýhoda komunikace přes internet, některé věci mohou vyznít trochu jinak
Monikad píše:Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty
O tom nepochybuji...známe svý lidi, ne?!![]()
Skipper píše:Monikad píše:Kajda píše:......Mapex mám najetý jako svý boty
Však když Kajda je mezi muzikanty co znám vyzdvihovaná
Monikad píše:Skipper píše:Monikad píše:
Však když Kajda je mezi muzikanty co znám vyzdvihovaná
A to mi píšeš PROČ???,myslíš, že o sobě nevíme, když jsme ze stejného města????
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků