To SAFT: To s těmi kabely je pech... to s tím rozbitým hh padem slyším sice poprvně, ale popravdě jsem to docela čekala taky, když jsem to prvně měla před sebou a hrála na to.
Docela mě ale rozesmálo to tvé "zjištění" že dvouzónový jsou jen některý pady!!!! Když souprava imituje "klasickou" akustickou sadu, tak by mě docela zajímalo, teoreticky, co za zvuky by si čekal na ostatních padech a jejich zónách, byly-li by opravdu všechny vícezónové???
přece stačí ride (tělo/pupek) a snare (blána/ráfek) u ostatního ti postačí jediný zvuk. Pady mají úhozovou dynamiku a hajtkový pad má pedál na "otvírání" hajtky a navíc je tu i funkce pro "pootevřenou" což imituje takové ty navolno položené plechy na sobě bez sešlapu, když nohama hrajeme double kopák.
Žádný další pad už tedy nepotřebuje více zón....to už pak je záležitost multipadových desek, kde se využívají určité perkusní zvuky, ale to je už jiné téma a jiná kvalitativní i cenová kategorie.

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "