Jak jsem slíbila....už to mám doma. je to tahle hračka
http://www.audioworks.cz/product_detail ... -metronom/ a musím říct, že tak nějak napohled i na funkce, které mě zajímají, je to dokonalá náhrada dražšího kousku od TAMA, tedy klasiky RW105ky. je to na 9V baterku, ale je mžné přidělat i adaptér na 230V (ten ale není součástí balení). každopádně funkce jsou hodně stejné a je jich tu víc, než kdy budu potřebovat. Dokonce i funkce "tajmr", tedy něco jako kuchyňská minutka. prostě nastavím si to na třeba 30minut a spustím klikání. Ono to liká a kliká a za půl ho´dky to prostě vypne. Důvod téhle funkce nějak moc nechápu a dokonce se bojím, že to může být hodně kontraproduktivní hlavně proto, že ten tajmr jde nastavit i víceméně nechtěně a náhodou, jenotočení jednoho kolečka a nechtěným klepnutím na jden čudlík...

Tím samozřejmě hrozí, že nechtěně nastvím, pak během kšeftíku spoléhám na klikání a najednou to prostě utichne a je zle.....
Jinak je tu to hlavní co potřebuji, tedy veliký knoflík s funkcí Start/Stop a hlavně i k Tapování, tedy nastavní tempa dvojímkliknutím na knoflík. A taky je tu to velmi důležité kolečko k bleskovému nastavení rychlsti, a to celé včetně podsvíceného vlkého displeje, ocení každý z nás hlavně naostro na podiu v průběhu kšeftu!!
Je tu i rychlá volba přepínání módu zvuku klikání, tedy prostě jakým zvukem nám odbíjí rytmus a to celé je pochopitelně ještě signalizováno i vizuálním "klikem" z LEDek. Srandovní je funkce "vojs" tedy po stisknutí přestane metronom klikat, ale jakási flegmatická američanka tam žvatlavou anglinou začne doblba vyprávět "van tůů tríí fóor, van tůůů trííí fóór,....."
Ale celkový dojem je supr. přístroj je myslím velmi dobrý a cena také není úplně špatná! Asi bych se nebála doporučit!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "