Zdravím,
chci se zeptat kolik činelů se vejde do tohoto obalu http://www.audiotek.cz/product-32640-an ... cymbal-bag. Kdo zná tento obal nebo ho dokonce vlastní a zná odpověď, tak prosím odepíšte. Děkuji
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Monikad píše:Tyčku od hajtky??????
nějak tomu nerozumím....proč tyčku... proč zvlášť od stojanu... proč mezi plechy???![]()
Kajda píše:........aby mi někde nevypadla. Dneska si ji už většinou nechávám normálně v tom vrchním dílu stojanu od hajtky, jenom občas se zapomenu a šoupnu ji k činelům......
Monikad píše:K tématu obalů na plech. Já jsem asi flink, ale čím víc jsem začla jezdit po kšeftech, tím menší jsem měla chu´t (hlavně při ranním balení) dávat ty proklady mezi plechy. Dávám je tedy všechny k sobě (teda do vel14" je to jeden bag a ty 12" a míň mám v druhé - menším. A taky bez prokladů. Vím, je to prasečina, ale ono se zas tak nic moc neděje
Kajda píše:Já od té doby, co mám Paiste 2002, tak si činely dokonce strkám do těch původních igelitových obalů![]()
Ani nevím proč
Monikad píše:ten činel se jeden o druhý nerozbije.....palička při hře jej "ničí" paradoxně víc![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků