používáte oblay na bicí? Pokud ano, jaké?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
pehve píše:mám plastovou přepravku na železo, dřevěný futrál na činely a obaly ušitý ze starých dek
Monikad píše:pehve píše:mám plastovou přepravku na železo, dřevěný futrál na činely a obaly ušitý ze starých dek
A ty deky to ochrání????
Metaldrummer píše:Monikad píše:pehve píše:mám plastovou přepravku na železo, dřevěný futrál na činely a obaly ušitý ze starých dek
A ty deky to ochrání????
A proč by ne? Když s těma obalama nebude házet z útesu tak to bude v poho ne?
Sam Jr. píše:plastový HARDCASE, něco váží i stojíale jinak nemají chybu
Monikad píše:pehve píše:mám plastovou přepravku na železo, dřevěný futrál na činely a obaly ušitý ze starých dek
A ty deky to ochrání????
pehve píše:Monikad píše:pehve píše:mám plastovou přepravku na železo, dřevěný futrál na činely a obaly ušitý ze starých dek
A ty deky to ochrání????
mně ty deky fakt stačí, vozím si bubny ve svým autě takže jsem na ně jak na vlastní![]()
Tyhle kejsy jsou levný, lehký, na place nikde nezavazí, našlapu to do přepravky
zzz píše:Zdravím,chtěl bych se zeptat jak je to s obalama na hardware a na rampu je v nich rozdíl?
zzz píše:Ja myslel,jestli na rampu třeba neni potřeba delší nebo tak.Dival sem se na ruzny bagly a delka byla od 92cm do 130 cm.Ja mam zatim jen zakladni hw a šibenicu a chtěl bych pořidit nějakej obal,kterej by byl připadně i na rampu abych nemusel kupovat jinej obal k rampě do budoucna.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků