![]() |
![]() |
![]() |
|
|
SUK píše:monco, neparovane palicky - stejne nebo ruzne? Ja mam ted doma dve palicky a uvazuju, ze se zacnu ucit mlatit do skopku, ale tipoval bych ze pro me muze bejt problem ze nebudou stejne tezky (spatna dynamika uderu?)... je to tak, ze?
SUK píše:monco, neparovane palicky - stejne nebo ruzne?......?
Moleek píše:Když se chceš učit na bicí, tak tě určitě nezabije investovat pár korun do jednoho páru spárovaných paličekRozhodně to je do začátku lepší než mít dvě různý paličky v kdovíjakým stavu
Monikad píše:Moleek píše:Když se chceš učit na bicí, tak tě určitě nezabije investovat pár korun do jednoho páru spárovaných paličekRozhodně to je do začátku lepší než mít dvě různý paličky v kdovíjakým stavu
Druhá věta - absolutní souhlas!!
První věta - absolutní nesouhlas. Dávat důraz na spárovanost paliček za každou cenu není ntné, raději si kouit více párů kvalitnějších, byť nepárovaných palic.... v začátcích tím spíše!!
Moleek píše:... A pokud vím, tak dvojice paliček se vždycky páruje....... Jinak souhlasím s tím, že při hraní se hodí mít prostě určitý množství paliček stejného typu a když jedna (nebo obě) doslouží, tak vyměnit a hrát dál...
Šuku, s tvýma přesně párovanýma (identickýma) rukama bude lepší sehnat klidně nepárované, ale jen levé, aby tě to nemátloSUK píše:monco, neparovane palicky - stejne nebo ruzne? Ja mam ted doma dve palicky a uvazuju, ze se zacnu ucit mlatit do skopku, ale tipoval bych ze pro me muze bejt problem ze nebudou stejne tezky (spatna dynamika uderu?)... je to tak, ze?

rushfan píše:They want to be equal, but point out how they are different. That's hypocrisy.
Kajda píše:Já to mám přesně naopak ... to je hezký, jak je to aspoň rozmanitý, viď![]()
Mně z ekonomických důvodů nejlépe vychází hickor ... .... Také jsem nedávno přešla z modelu 5B na 5A ... ale cítím, že model, který by mi vyhovoval nejvíc, ještě najitý nemám (už jsem toho vyzkoušela dost, tak snad na něj někdy přijdu).
Velký problém mám, že mi paličky hodně kloužou v ruce, když je chci držet co nejvolněji. Mám hodně suchý ruce ............ Jak mi dojdou zásoby, co mám doma, tak to začnu nějak víc řešit.
Moleek píše:Já teDˇpoužívám nelakované paličky od R-sticka (habr) a mám opačnou zkušenost, že když zlomím ohranou paličku a chytnu do ruky fungl novou, tak mi v ruce hrozně špatně drží oproti nějaký, kterou už mám dýl
zzz píše:zdravím,byla tu řeč o různých velikostech paliček.Zajímalo by mě jestli existuje nějaká univerzální tabulka velikostí ?Nebo jestli každý výrobce má své číslování?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník