SONOR SMart Force - ano, nemyslím si, že by si to nějak rozbil:) Že ti to vydrží roky si nemyslím. Buď tě to přestane bavit a pak to prodáš, a nebo tě bubnování chytne tak moc, že ti kvalita týhle začátečnický sady začne nestačit a půjde to taky z domu. Otázka je, jakou cenu tyhle bubny, které už te´d, jako nová souprava stojí i se základem HW necelých 12tisíc, budou mít ohrané..... Tyhle laciné sady se moc draho prodávat nedají. Tady budiž ke cti, že to je alespoň jakási záruka zpracování renomované značky, no v té cenové relaci ovšem nečekej zázrak.

To je realita.
S tím beaterem na pedálu.... no každý z těch konců beateru je dobrý, záleží na stylu muziky, na technice hry hráče a jeho pocitu ze hry, na bláně, na ladění,... je to jako kdybych se tě já te´d ptala, aby si mi poradil, jestli mám chuť si dát k obědu brambory nebo knedlíky?!

Obojí je obré ale třeba já knedlíky zase tolik nemusím..... chápeš ten příměr??

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "