od Johnnnnnnnnnny » 6.05.2010 23:30
Já bych ti poradil docela objektivně.
Sonor 507 jsem měl nové z kytar CZ a byl jsem s nimi celkem spokojený. S vhodnými blánami a při dobrém nalazení jsou použitelné i koncertově. Byly to moje první bicí, ale už asi po roce a půl jsem se začínal ohlížet po jiných, protože ačkoliv jsem s nimi byl celkem spokojen, tak jsem pořád nemohl vyladit všechny tři tomy aby zněly podobně, jen s jinými tóny.
Největší nevýhodu vidím v rytmickém bubínku. Sice hraje, ale za rok a půl jsem nebyl schopný z něj dostat zvuk, co jsem chtěl. Pak jsem si uhodil v jedné zkušebně do Mapex meridian maple snare a úplně mě dostalo jaký je to rozdíl.
Takže pokud věříš, že tě to po roce neomrzí, tak bych být tebou určitě kouknul po něčem lepším. Já osobně jsem sehnal tady na bazaru nové Mapex Pro-M (v podstatě stejné jako Mapex meridian Maple) za 15000.- . Což není velký cenový rozdíl a hlavně co se týče ladění tomů a snare uěetříš hodně nervů a času.
Doporučil bych tedy 507 nebrat - raději se poohlédnout po bazaru a koupit něco o 2 řady víše za stejné peníze. Co se týče Meridianů, tak bych byl určitě pro Javorovou verzi, protože ta mě i v obchodě uchvátila v této finanční relaci.
Spadl řetěz?
--------------
Mapex Pro-M (22", T - 10", 12", 14"), Mapex black panther Sledge hammer, činely meil MB10 (14", 16", 18", 20") + splash UFIP