Ten SONOR 3003 javorový, jak tu odkazuje ZBYNA22 mám a jsem s ním naprosto spokojená (hrací blána REMO AMbassador coated, spodní REMO Diplomat, původní struník nahrazen novým širším s více pružinami od Pearl).
mechanika naprosto v pohodě a i když to nemá lité ráfky, tak i rim shoty a cross sticky znějí fakt solidně.
Myslím, že to je docela kompromisní bubínek z pohledu cena versus zvuk, ale také dostatečně univerzální, protože s ním jezdím hrát moderní rock a tvrdý rock, stejně tak revivalovky a také jezdím i s popíkem.....
Ač mám nějaké spojení se značkou GRETSCH, tak jsem trochu proti závazkům jako svůj hlavní snare zvolila v současnosti tenhle. U GRETSCH se totiž stejně kvalitní bubínek najde také, ale o moc dráž.... ale to nejen tam, ale u většiny značek. myslím, že svoje v tom hraje i to, že 3003ka už je letitá řada, tedy dřevo už bude trošku zralejší.....
Můžu jen doporučit!!
P.S. veškeré ukázky na
http://www.zkracovatko.cz/vgt jsou nahrány na tenhle bubínek studiově snímaný pouze svrchu. (Např u coveru "Whats Up" je hodně dobře slyšet ten ráfek...)

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "