Bazar hudební nástroje Hudební nástroje

Hudební fórum

Diskuze o všem, co souvisí s hudbou a hudebními nástroji.

Premiér XPK

Bicí soupravy, činely, hardware, ...

Premiér XPK

Příspěvekod tom.batoh » 28.06.2011 21:40

Zdravím,
mám možnost si pořédit tpřesně tyto bicí od chlápka, který na ně hraje na videu http://www.youtube.com/watch?v=0Iic4mPndLI. Ale bude to samozřejmě bez hardweru a činelů. Celkem za 15k. Co vy na to? Jaké to jsou bicí? A jsou lepší než třeba Nové Sonory Select? Děkuji za každičký názor.
tom.batoh

Re: Premiér XPK

Příspěvekod Monikad » 28.06.2011 23:21

Neporadím, nemám zkušenost ani s jednou z těch sad. Nicméně prošmejdi weby obou firem a porovnej cenové relace. Obě značky by se cenově mohly hodně podobat co do cenových relací v jednotlivých třídávch nástrojů. Z toho videa ale je zřejmé, že bubny takhle nazvučené zní slušně a te pán o bubnování rozhodně něco ví, tedy šunt by asi do studia nebral. :wink: To je ale jen moje úvaha, jakou bych rozvíjela ve tvé situaci.... :!:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack, doublepedal a ostatní HW GIBRALTAR, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky BALBEX... a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Monikad
Rádce

Věk: 42

Příspěvekod pehve » 2.07.2011 9:29

no, ono je to hlavně v rukách (v tomto případě i v nohách) a v nějakým tom ladění
bicí jsou super ale nečekej že ti to bude hned takto znít, tedy pokud nemáš nahráno jak on 8)
pehve
Rádce

Příspěvekod drmejla » 8.11.2011 12:11

Ahoj asi píšu už pozdě, ale teprve teď jsem se registroval a čtu....
Já mám soupravu PREMIER XPK už pár let a musím říct že to byl fakt dobrý kup. Jel jsem si pro ni až do Berlína, kde byla k mání z druhé ruky za super cenu. Nevím jak jsi se rozhodl, ale určitě bych každému doporučil poctivou anglickou práci.
drmejla

Příspěvekod Kajda » 20.02.2012 0:34

drmejla píše:Nevím jak jsi se rozhodl, ale určitě bych každému doporučil poctivou anglickou práci.

Naprostý souhlas. Ty bubny hrají jak blázen, odehrála jsem na ně několik kšeftů, jsou krásně znělé a melodické. Akorát teda mechanika není zrovna top.
kbb s machalkovou.jpg
Mapex Orion, Paiste 2002, double Mapex Falcon
Kajda
Rádce

Zpět na Bicí nástroje